A Rák újhold margójára: Karmikus körök lezárultak.

A júliusi igazán különleges Újhold volt, több szempontból is. Akik követik az írásaimat, ők már sejtik, hogy fontos időszakon vagyunk túl, és egy új, meghatározó időszakba lépünk át.

Eddig volt a kitakarítás, a falak leomlása, leomlasztása, és a helyünk, feladatunk keresése, megtalálása. Elindult az ébredezés, egyre többen látnak át a mátrixon, és ismerik fel, hogy van valami egész más világ, és hogy ez a folyamat már nem megállítható, sőt egyre gyorsabban történik minden.
Rengeteg karmikus kör zárult le, és kezdődik, kezdődött valami új.

Az újhold két dolgot fog adni nekünk. Egyik fantasztikus dolog, a mai tarot lapunk is már előrevetítette, a tisztánlátás ajándékát! Felismered, mi a Te igazi feladatod, mi a valódi célja az életednek!
A másik dolog pedig az, hogy a mélyből elő fogja hozni azokat a még meg nem oldott problémákat, melyek tisztázása, elengedése, oldása elengedhetetlen ahhoz, hogy jövőre, azaz 2019-ben már a valódi feladatoddal tudj menni. Ezek főlek kapcsolatokkal, családdal összefüggő
elfojtások, megoldandó feladatok. Mindenki nézzen magába, és meg fogja látni, kivel, mivel van még dolga. Erre egészen 2018. novemberéig lesz számos alkalom, segítő energia, hogy felszámold mindazt, ami még trutyi, mocsár, sebzettség, sérülés, visszahúzó erő, és BEGYÓGYÍTSD amit szükséges.
Folyamatosan fogja feldobni neked ez év őszig a jelened a múltadat! Folyamatosan kell dolgoznod magadon és ezeken a feljött problémákon, hogy semmi ne gátoljon többé abban, hogy ténylegesen csak az életfeladatoddal, emelkedéssel, életcéloddal, áramlásban úszással foglalkozz.