Érdekel az Asztrológiai ‘álompárod’? Ismerd meg Őt, mielőtt igent mondanál!

Asztrológia (csillagjóslás) fogalma azt jelenti: sokkal mélyebb tudást igénylő dolog, mint pl. napi és eseti horoszkóp (szimbólumokat használó üzenet), ez utóbbi csak csillagjegyeket  értelmezi, vizsgálja, míg az asztrológia globálisan a csillagállás szerint csoportosítja azt, rendszerben látja és fejti meg  a jegyeket ért hatásokat…. Ezáltal  maga az asztrológia Sokkal bővebb, tartalmasabb tudással bír, mint egyszerű horoszkóp.

Ezért horoszkóp üzenetei csak felületesek, felvetések, és egykalap alá vesznek bizonyos csillagjegyeket – míg asztrológia elemzés sokkal mélyebb tartalmú, sokszínűbb, valósághű, csillagjegyet nem általánosság szerint vizsgál, hanem összességében.

Ezért szükség lesz az egyén születési napjára, nemcsak a csillagjegyére, tehát, akit érdekel: szeretne részt venni az EE-játékban, kérem, kommentbe írja le teljes születési dátumát! Majd közülük kisorsolok szerencsés 3 embert, akiknek elküldöm zsánertípusát…. ideálját, ha úgy tetszik álompárjának – leendőnek – a csillagjegyét, aki legjobban passzol és illik hozzá, radixképlete alpaján.

Így nem kell mást tenned mint kommentbe a születési dátumodat beírni, majd sorsolás keretein belül, aki nyer, nekik elküldöm azt a 1-2 lehetséges ideális jelöltet, csillagjegyet.

Szóljon a nyár a szerelemről álmodozz mert az sokszor nem az élet megrontója, hanem megteremtője, de tudd hogy, kit és mit akarsz, anélkül nehéz a sikeres teremtés.