Július 14-17.: Átrendeződés, változás időszaka…! Különös, üzenetértékű álmok jönnek…

Július közepének legfontosabb égi eseményei-történései

Hatások:
SZOMBAT

Szombat hajnalban érdekes álmaink lehetnek, melyek egy rég feledett múlthoz vezethetnek, s talán már jobban kezdjük érteni, milyen egymásból, tudásból erőt meríteni, milyen módon vagyunk egymás segítői,tükrei, s bármi is történt, de meg tudjuk köszönni, hiszen ha bárki képes önmagunkkal való felelősségünkre emlékeztetni, ha nehéz élmények által is meg tudjuk érteni mit is kaptunk, nyertünk, fejlődtünk általa.

Mivel egész nap érezhető a Hold merkúri minősége, régi tudásunk kezd felelevenedni, s az Ashlesha Holddal, egyre inkább kezdünk erre emlékezni.
Kommunikációnk mélyebbé kezd válni…
Fontos tanításokat adhatunk, kaphatunk, mely segíthet életünket, dolgainkat más szemszögből tekinteni.

VASÁRNAP

Vasárnap hajnalra még erős hatással van megértésünk, tudatosulásunk ereje, mely éjszakánkat is meghatározhatja olyan álmok felé sodorva, melyek segíthetnek képességeinkre ráébredni, magunkkal mélyebb megismerésre lelni. Lehet, hogy álmunkban utazni fogunk, vagy nyugtalanabbul alhatunk, de erős energiák vannak, amik emelhetik szellemi érzékelésünk, tudatosságunk.

Segítőinkkel, régi tradícióinkkal most könnyebben kapcsolódunk.
A Hold jegy és nakshatra váltása arra emlékeztet, hogy adjuk meg a figyelmet testünknek, lelkünknek, mert nagyobb rugalmasságra nyitottságra, vágyunk, s a Nap jegyváltása miatt most fáradékonyabbá vállhatunk.
A nap energiája segíthet régi dolgokat elővenni, rendezni, helyretenni, szokásainkból fakadó problémáinktól megszabadulni, mert képessé válunk változni, átrendeződni.