Angyali üzenet: Emberi kapcsolatokra mérlegre kerülnek…!

Az augusztus, mi azt mutatja:

Minden nap egyre erősebb tisztánlátást ad. Az elmúlt események, az emberi kapcsolatok, a jelen, s a jövő szinte egyszerre látszik, s változik minden!
A mai nap kinyílt egy kapu, lépj be rajta! Minden lépés a nehézségeket hátrahagyja, szinte érzed lelked súlyát, s úgy érzed kilátástalan és nehéz minden.

A nagy vihart mindig nagy letisztulás, kitisztulás követi. A vihar előtti csend is ezt jelenti. Minden meg- s átfordul, hogy Lényed minden oldalát lássa, saját Sorsát így megérteni, s követni jobban tudja.
A megváltozott körülmények is mind abban segítenek, hogy lépj ki abból a helyzetből amiben vagy, s ne kapaszkodj abba, ami nem működik!

Az emberi kapcsolatok egyértelműen, tisztán látszanak, hogy hová, s merre tartanak.
Hogy ki az, aki marad, s ki az, aki megy, nem kérdés már Számodra. Ki menni kíván, ezt szinte Ő maga is kimondja. Lezárulhatnak a veszteséget hozó emberi kapcsolatok, karmikus lenyomatokat tudsz most kiírni, s felülírni. Hatalmas teremtő erő, mi szíved átjárja.
Csak az nem sikerül, mit meg sem próbálsz, s csak az marad mozdulatlan, mi az életet nem hordozza. Mert az élet szinte lüktet, s megdobban a szív, s minden dobbanása egy új kezdet…

Vigyázzanak Rád az Angyalok!❤️👼
Farkas Ibolya