Gyógyító öröm hétfő estére: Remény hangulata árad.

Arany Tarot üzenete HÉTFŐRE

Csillag

Erről a lapról a nyugalom, a békesség és a remény hangulata árad. A képen látható nő a tökéletes hit megtestesítője. A homlokán ragyogó csillag összeköttetésben van az égi csillaggal, utalva ezzel a szellemi és lelki egységre. A nő tudatában van annak, hogy az “isten malmai” őrölnek, mindennek megvan a maga ideje és helye, rábízhatjuk magunkat a mennyei gondviselésre. A Csillag, úgy tetszik, a Mértékletesség testéve, aki meztelenségében természetesebb, a vízben sokkal szilárdabban áll. Nővérével ellentétben ő nem tartalékol és mérlegel, hanem fenékig kiüríti a kancsóit. Bízik abban, hogy azok újra meg újra megtöltődnek.

A Csillag üzenete az újratöltődés és a hit. Bízzunk abban, hogy az élet ciklusai a természet törvényei szerint váltakoznak, és a nehezebb idők után mindig jobb idők jönnek. És ha ez bekövetkezik, adjuk át neki magunkat teljesen: fürödjünk meg a hit hűs vizében és a Csillag állandó fényében. Tudjuk, hogy a szívünk és a hitünk egyaránt megújul.

Ne adjuk át magunkat a kishitűségnek, a kétségbeesésnek. Soha ne adjuk fel. Ne feledjük, hogy a Csillag a remény ígérete.

Áldás!