HÉTVÉGI HOROSZKÓP: Kosokat meglepő, fura élethelyzetbe sodorhatja a sors, Skorpiókat garantált szerencse éri…..

Kos

Meglepő, fura, vagy épp banális élethelyzetekbe sodorhat a sors ezen a hétvégén, ugyanakkor élvezni fogod, hogy végre történik valami izgalmas és különleges veled és körülötted. Érdekes és egyben értékes ötleteidet most biztos, hogy mások is nagyra értékelik, olyanokkal beszélhetsz, akik segítik megvalósítani álmaidat. Javallott időt és energiát fektetni abba, hogy másokkal közösen nagy dolgokat alkoss. Merkúr javítja a kommunikációt, a Jupiter segít, hogy megtaláld az összhangot másokkal, ez pedig garantáltan fejlődést hozhat számodra!
Bika

Kedvet kaphatsz az olvasáshoz, színházhoz, művelődéshez, tanuláshoz, szellemi tudásod bővítéséhez? Lehet ez egy továbbképzés, kétnapos tanfolyam, bármilyen fejtágításhoz kiváló ez a hétvége. Szeretnél fejlődni, a tudásodat gyarapítani, ezáltal pedig új kapukat nyithatsz meg új lehetőségek felkutatása céljából. Remek időpontot választasz, ha ezen a hétvégén döntesz ilyen témákról, hisz most mindent gyorsabban fogsz fel és fogadsz be. Bármit értelmezel és hasznot csiholsz a megszerzett ismeretekből. Akármit tanulj, az hamar megtérül számodra.
Ikrek

Az égi állások kizárólag jó lehetőségekkel és kellemes helyzetekkel kecsegtetnek, úgyhogy mindent bele, tégy valami olyat, ami kiemel téged a tömegből. Ne félj felfedező útra indulni, s akár elismertséget is hozhat a számodra, ha megmutatod, van új a Nap alatt. Ha még keresed az igazit, akkor nagy eséllyel végre meghódíthatod kiszemeltedet, és ehhez most erőlködnöd sem kell. Mutasd meg a bájaidat! A sors kegyes lesz hozzád, megkönnyíti a dolgodat, amit meg kell tenned, tedd meg bátran! Ha viszont már elkötelezted magad, találj ki új praktikákat a kapcsolat felturbózásához.
Rák

Az elmúlt időszak kitartó és szorgalmas munkája, kreatív ötletei és ez ezekhez kapcsolódó elszántság meghozta eredményét, ezért a hétvégédet teljes szabadságban töltheted, mindenféle kötelezettség nélkül. Anyagi ügyekkel összefüggésben is érkezhet egy meglepően örömteli hír, az égiek pozitív változásokat jeleznek. Amennyiben fontos és tényleges elhatározáson töröd a fejedet, lényeges döntésre jutsz. A hétvégén akár egy kis luxust is megengedhetsz magadnak! Költekezz bátran, de ne meggondolatlanul és korlátlanul!

Oroszlán

Gyümölcsöző, több szempontból is hasznos és hosszú távra lehetőségeket kínáló emberi kapcsolatok építésére adódik mód ezen a hétvégén. Bármilyen terv megvalósítására alkalmas ez a hétvége. Ismerkedj bátran, engedd szabadjára a fantáziádat, keresd a módját annak, hogy idegenekkel elegyedhess szóba. Hallgasd meg mások gondolatait, s te is oszd meg velük a véleményedet. Azok a kötelékek, amelyek most szöknek szárba, mindenképpen alátámaszthatják és elősegítik hosszú távú terveidet, álmaid megvalósítását.
Szűz

A hétvége eseménysorozata sok gondolatot elindít benned, gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy valami új dologba kezdj. Próbáld ki magadat ismeretlen területen és hívd magaddal szeretteidet is. Megtörténhet, hogy eleinte nem feltétlenül pozitív hatásúnak fogod ezeket a helyzeteket látni vagy érezni. Ám, ha reális maradsz, s több oldalról közelíted meg a dolgokat, hamar rájössz, hogy itt most minden a te eredményeidet, sikeredet, szellemi fejlődésedet támogatja. A sors mindig jó irányba sodor téged! Vasárnap összefuthatsz egy régi kedves ismerőssel, aki lendületével sokat segíthet a döntéseidben.
Mérleg

Ezen a hétvégén meglepő dolgok történhetnek veled és körülötted. Lehetnek ezek érdekes, alkalmanként akár fura, életidegen helyzetek is, a lényeg, hogy a bajt ne keresd, hagyd megtörténni a különféle eseményeket, mert mindenből okulhatsz. A Mars úgy alakítja a dolgokat, hogy akár egy kis hatalmi játékhoz is kedvet kaphatsz. Ennek során bizonyítási vágy él benned, megmutatnád, ki az úr a háznál, vagy épp a baráti társaságban. Emellett valamilyen új feladat kerül a felszínre, egy olyan végcéllal, melynek nehéz ellenállni. Csak egy dolog mellett tedd le a voksodat, de azt csináld úgy istenigazából.