HOROSZKÓP HÉTVÉGÉRE

Kos
( 03.21 – 04.19 )
Gondoltál már arra, hogy a környezeted féltékeny lehet arra, amit teszel? Gondoltál már arra, hogy a környezeted irigykedik az eredményeidre? Ma azzal kell szembesülnöd, hogy mindegy, te hogyan tekintesz magadra, mások sikeresnek, gazdagnak és eredményesnek látnak. Van aki nem tud máshogy reagálni a sikerre, csak irigységgel.Tőled kevésbé megszokott a nyugodtság és a kiegyensúlyozottság, s ha az elmúlt napokban erre volt példa, ez ismét a homályba vész ezzel a hétvégével. A szerencsés helyzet az, hogy elképesztően impulzív leszel, ám nem más emberek kárára. Felgyűlt benned rengeteg energia, amit nem használtál fel, úgyhogy jobban teszed, ha házon kívül keresel magadnak izgalmas programokat, melyek segítenek levezetni a feszültségedet. Bátran ereszd el magadat, keress hozzá partnereket, jó helyeket, és két napig ne foglalkozz munkával, családi kötelezettségekkel, anyagi ügyekkel.

Bika
( 04.20 – 05.20 )
Merész vállalkozásba kezdesz ma és te magad sem vagy biztos az eredményben. Ami azt illeti, ebben az eredményben csak akkor lehetsz biztos, ha abban biztos vagy, hogy minden energiádat és idődet erre az új projektre fordítod. Ma nagyon is megéri belevágnod új dolgokba, ha azokra tudsz időt és energiát szánni.Remek hangulatban leszel, fel vagy dobva, jó ötletekkel rukkolsz elő, s meggyőzöl másokat arról, mi lesz a legjobb kikapcsolódási forma. Hab a tortán, hogy egész hétvégén sok kedves szóval leped meg szeretteidet, s a viszonzás is megérkezik. Az elbűvölő mosolyoddal pedig behálózhatsz valakit, ha erre nyitott vagy. Jó kedvet, pozitív gondolataidat átragasztod másokra is. Családod, sőt barátaid is szívesen áll melléd, még akkor is, ha hajmeresztő ötletekre próbálod őket rábeszélni. Mindenképpen mozdulj ki otthonról!

Ikrek
( 05.21 – 06.21 )
Egy különös vágyháromszögben találod magadat ma. Pont úgy, mint egy szerelmi háromszögben ketten vágytok ugyanarra a dologra. De mivel itt nem a szerelemről van szó, sokkal inkább valamilyen tárgyról, ezért mindketten megkaphatjátok azt. Még az is lehet, hogy közösen is birtokolhatnátok ezt a tárgyat, vagy más módon osztozhattok rajta.Ezen a hétvégén a legjobb oldaladat kell mutatnod ismerőseid felé, mosolyogj sokat és légy kedves. Legfőbb jellemvonásaidat helyezd előtérbe! Nagy szükség lesz önfegyelmedre, logikus gondolkodásmódodra, valamint toleranciádra viszont így tudod kihozni magadból és az aktuális helyzetekből a legjobbat. Figyeld az eseményeket, mert valahogy úgy alakul, hogy a szálak most a te kezedben futnak össze, emiatt pedig több dologról is leránthatod a leplet, s feltárulhat néhány dolog valódi értelme. Gondolj arra, mekkora mázli, hogy végre megtudhattad, milyen mozgatórugók irányítják a dolgokat, amiket eddig nem értettél.

Rák
( 06.22 – 07.22 )
A víz közelsége sokat segít neked a mai napon. Ma menj el úszni, pancsolni, hajókázni, és persze az estét töltsd egy parti teraszon, hűvös italokat kortyolgatva a szerelmeddel. Ma fontos, hogy észben tartasd, a szerelmed vagy a testvéred a legfontosabb szövetséfesed abban a küzdelemben, amelyet a családod kevésbé megértő felével folytatsz.A hátad mögött lévő zsúfolt és leterhelő napok vegyes hatásokkal bírtak, volt részed jó és kevésbé örömteli élményekben egyaránt. Ám szerencsésre semmi nem lombozott le, ugyanis a hétvége emelkedett hangulatban fog telni, s ha a héten pár dolog a tervezettekkel ellentétben alakult, most minden jobb lesz annál, mint reméled. A hangulatod jó vagy javul, s még az a tennivaló is rád hárul, hogy másokat formába hozz. Ha te nem teszed meg, ők húznak le magukkal a sötét pesszimizmusba, de ezt ne engedd! A munkádat vagy a tanulást is told háttérbe erre a két napra. A szombati buli jó hangulata garantált, sőt a szenvedély is.

Oroszlán
( 07.23 – 08.22 )
Minden energia, amit ma adsz a világnak megszázszorozódva tér vissza hozzád. Hát nem csodálatos? Hát nem érdemes meggondolnod, hogy mibe is teszel energiát, és mi az, amiből kivonod azt? Ma bánj ügyesen a saját energiáddal, és csak azzal foglalkozz, amit valóban fejleszteni akarsz. Fontold meg, hogy mit hagysz magára, mert az az ügy, amely mellől ma elpártolsz nélküled elsorvad majd.Ezen a hétvégén csinálj sokféle dolgot. Mint Mátyás király meséjében, menj és maradj, fogd meg és ereszd el mindegy miről legyen szó. Legyen benne pihenés, kikapcsolódás, buli, beszélgetés, és még valami különleges dolog, ami a te vágyaidat váltja valóra Ha feltétlenül szükséges, akkor szánj időt pénzügyeid alapos átvizsgálására ugyanis találkozhatsz valakivel, aki sok okos gondolattal mutat neked irányt! Ez a két nap kifejezetten kedvez annak, hogy tisztán lásd a saját lehetőségeidet, ha bajban vagy, megtaláld a kivezető utat, vagy épp átreformáld a kiadásaidat. Rendelkezel elegendő plusz energiával ahhoz, hogy megoldást találj gondjaidra.