Nyár vége az elengedések és a lezárások ideje!

Nyáron illetve nyár végén rengeteg lezáratlan kapcsolat fog feltűnni életünkben hogy letudjuk őket zárni.  Amit még eddig nem engedtünk el az most mind felszínre jön megmutatkozik hogy végre letudjuk zárni. Augusztus még egy igen erőt megpróbáltató időszak lesz számunkra.

Várjuk már a nyugodt csendesebb időszakot, ami kiegyensúlyozottsággal és békével, meghittséggel jár. De mintha mégis a zsigereiben éreznénk  mindenki tudat alatt ott lapul hogy tudjuk szinte egészen biztosak vagyunk benne hogy ennek még nem jött el az ideje. Még mindig rengeteg karmikus ügy kerül utunkba és érezzük hogy ennek most itt véglegesen le kell hogy záródjon. Nem tudjuk már a múlt terheit tovább cipelni. El kell engedni mert ha nem akkor kísér még hosszú éveken, hónapokon át. És aki eddig dolgozott magán most azt érzi mintha még több teher és súly nyomná a vállát, és ennek az időszaknak sose lesz vége. Mindenki elfáradt és kimerült. Összerogyva esik össze nap -nap után. Keresi a kiutat, de mintha nem találná az alagút végén a fényt.

>Evvel most mindenki így van!

Ki fog fizetődni minden egyes átsírt éjszaka, hisz a tisztuláshoz, és a fejlődéshez elengedhetetlen mindez!

Ami már nem szolgál,bánatot szenvedést okoz októberben mind eltudod engedni. Nagyon nehéz energiák mozognak a térben. De valahogy még is ez által kapunk egy nagyobb löketett arra hogy amit eddig nem léptünk meg most itt van az ideje hogy elmozdítsuk kibillentsen más irányba minket.

Készíts leltárt, vess számot! Fogj meg egy papírt és egy tollat! Írj le mindent mi az amit még mindig nem tudtál lezárni. Kérd a leltározáshoz Jeremiel Arkangyalt Ő ebben segít Neked!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük