Nyár vége az elengedések és a lezárások ideje!

Ezután fogj egy másik lapot egy hófehér tiszta fehér lapot, és írd le amit szeretnél, amit örömet és boldogságot hozz életedbe. Ha még mindig türelmetlen vagy és sürgetni szeretnéd az időt, akkor kérd ehhez Jophiel Arkangyalt és Ő segít Neked ebben. Segít a türelemben. Hogy mindig meg tudd tartani bizalmad, és türelmed. Át tudd adni az Isteni gondviselésnek életed egyes területeit. Bízd magad a sorsra, hisz lehet hogy eddig ezt nem tanultad még meg. Ebben a hónapban viszont az Angyalok felhívják figyelmünket arra is hogy ne csak elméletben engedjünk el dolgokat, hanem ami általában nehezebben megy lépjük is meg! Mozduljunk ki a komfort zónánkból, és vegyük végre kezünkbe az irányítást. Ebben segíthet Nekünk Uriel Arkangyal ki mindig bátorít, biztat, és olyan energiákkal rendelkezik amikkel könnyebben megtudjuk lépni a számunkra lehetetlenek tűnő élethelyzeteket. Ebben a hónapban még arra is felhívják az angyalok a figyelmünket, hogy legyünk lágyak, finomak embertársainkhoz. És ne a rosszat lássuk meg bennük. Nagyon sok esetben kicsúszik a szánkon olykor – olykor olyan mondat szó, amit utána magunk is megbánunk. Figyeljünk erre, mert nem csak a Te életed túlfeszített és nehéz a jelen időszakban, hanem másoké is. Ha még nem látod úgy, ha még úgy érzed hogy másnak könnyebb élete. Hidd el nem tudhatod.

Nagyon sok maszk esik le az emberekről ebben a nehéz időszakban és tárulkozhatnak ki nekünk. Sosem tudhatod miben rejlik feladatod. Lehet épp ebben! Lehet épp ezt kell megtanulnod. Jobban együtt érzőnek kell lenned. Így segítenek az angyalok is ha hívod és kéred őket. Tartsd meg türelmed és jóhiszeműséged. Mihály Arkangyalt is bátran hívhatod, ha védelemre vagy csak egyszerűen szeretnéd hogy mellett álljon, akkor is ha látszólag épp semmilyen formában nincs mit kérned Tőle. Bízz a megérzéseidben, mindig a legjobb irányt mutatók!

És ha már túljutottál a nehézségeken, vagy megtettél egy olyan dolgot amiért nagyon büszke és hálás lehetsz magadnak, hidd el, nem fog elmaradni a várva várt beteljesülés sem! Lehet itt szó karrierről, szerelemről, vagy akár egy beragadt élethelyzetről amit megoldottál. A Téli hónapok épp erről fognak szólni. Odaadásról, melegszívűségről, és társ bevonzásról. Érdemes dolgozni magunkon, hisz a nehéz idők után mindig felragyog a nap az égen. De a szívekben biztosan. A belső napodra gondolj. A lélekerődre, vedd vissza az őserőd, hisz az ott szunnyad benned. Csak hívd elő.És hidd el a szerelem rád talál, jönni fog! A kemény kitartó munkának mindig csodás a gyümölcse. Őszi hónapokban nagyon sok lélekpár egymásra fog találni! És akkor már ott állhatsz minden maszk nélkül tiszta lélekkel a másik feled előtt. És akkor már nem fog senki és semmi visszatartani titeket az összeolvadástól! Egységben, örömben, szerelemben, kiteljesedésben.
Forrás internet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük