Angyali üzenet hétvégére: Minden készül az újra

Angyali üzenet hétvégére: A mai és holnapi napot átjárja a végtelen teremtő energia. Minden készül az újra. Még alvó, mégis ébredező. Megjelennek az első napsugarak, hogy megbontsák a sűrű sötét felhőket, hogy az éjszakába is fényt vigyenek, hogy a hajnal megmutassa, minden véget ér, mi a sötét energiáit hordozza.
Csak a fény képes arra, hogy a világot beragyogja!
Mindent átjár a ragyogás, átjár a fény.

Ma gyújtsd meg a szerelem tüzét, hogy érezd e ragyogást, e fényt. Különleges nap, mely különleges teremtő erővel bír, mi a szív energiáit, az alvó szerelmet életre hívja s a szerelem tüzét fellobbantja, a tüzet mely benned él!
Az élet tüzét tápláld, hogy megjelenhessen mi e tűzből képes táplálkozni. Járja át szívedet ma a végtelen szeretet minden irányába, mi benned s körülötted él! Így tápláld az élet tüzét s hagyd, hogy ez a tűz terjedjen a világban. Hogy a bolyongó s az úton lévő számára e tűz jelezze, hogy léptét hová vezesse.

Ma minden a szerelem s a szeretet tüzét táplálja. Erős, végtelen teremtő erő, mi a mai napot átjárja!
Kinek nincs párja, a csüggedés energiáit hátra kell, hogy hagyja. Piros mécses, gyertya legyen gyújtva, s szívből gondolj arra, mi szíved vágya. Ne gondolj arra, hogy reménytelen s lehetetlen, higgy benne s tárd ki a szíved, emeld fel a lelked!
Mindenkinek van párja, s ki megtalálja tudja, hogy hosszú az út az idő végtelenjében, mégis közelebb hozza, még ha nem is látja!
Ma mindent átjár az a tűz, mi az életet, az élet tüzét táplálja, ezért gondolj arra mi szíved vágya, hogy ez teremtődjék meg számodra!
Ma szórd el gondolatban az új magokat, hogy életed kertjében megjelenjen…
Vigyázzanak Rád az Angyalok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük