Angyali üzenet, Szeptember közepe: Erők átrendeződése, látványos átalakulások

Szeptember dereka: Különleges találkozások, különleges beszélgetések, melyek megvilágítják életedet.
Mint a szikla, mely áll s nem mozdul sehova, hiába a vihar, s hiába az eső s a szél, a szikla kitart, bármi történjék, s ha az idő elmossa s átalakul, változása különleges, hisz’ erejét e változás elvenni nem tudja.

Mint a folyó, mely új életet hord magában s titkot rejt, úgy közeleg a jövő feléd. Arcát az idő nem mutatja, mégis érzed múlását.
Hatalmasat lépsz, kilépsz abból, amiben vagy. Minden más mélységet, más tartalmat mutat, hogy megértsd, állj meg s haladj azzal szeretettel teli élet áramlással, mely körbeölel.

Megfoghatatlan az idő, s mi feléd tart. Ki a spirituális utat járja, megvilágosodik annak gondolata. Kiteljesedés,beteljesülés. Csak az marad, mi a Tied s mindazt, mi nem igaz s hamis elengeded. A csodák megjelennek, a lehulló csillagok vajon mit jelentenek, új idők közelednek. Az erők átrendeződnek, az igazak s hamisak mind összegyűlnek s együtt tesznek, teremtenek, egyértelmű kinek mi a szándéka, mi a dolga e földi világba. S az idő kereke forog, s még mielőtt az októberre rámutat, minden látványosan alakul át a szemed láttára.

Váratlan találkozások, váratlan események, nem várt fordulatok, melyek a párkapcsolatodban bekövetkeznek.
Vigyázzanak Rád az Angyalok!❤️😇
Farkas Ibolya❤️😇