Az ősz üzenete: Megtisztulás a múlt terheitől

Elengedés extra

Az őszi időszak a megtisztulás ideje, ideje lezárnunk a múltat. Ha már rég óta cipelsz terhet, próbáld ki ezt az egyszerű elengedés rituálét.

Egyszer láttam, hogy egy mosolygós, idős nénit a Duna partra kísért egy női hozzátartozója, az idős hölgy a kezében egy szál fehér rózsát tartott. Valamit vagy valakit elvesztettek, és úgy döntöttek, hogy ha szélnek nem is, de “víznek eresztik” a bánatot. A víz akárcsak a szél, képes elszállítani az információkat, megtisztító erejével lemosni azokat a terheket, amelyekre már nincs szükségünk.

Ha egy kapcsolatot akarsz elengedni, vegyél egy szál fehér rózsát, és sétálj ki vele egy folyóhoz. Fogalmazd meg magadban, milyen blokktól szeretnél szabaddá válni. Kérhetsz segítséget az elengedéshez az angyaloktól, Buddhától, Jézustól vagy bármelyik szellemi vezetőtől, akiben hiszel. Amikor már úgy érezd, készen állsz, dobd bele a vízbe a rózsát. Tudd, hogy a sodrás magával viszi a nehéz helyzetet és tisztulást hoz az életedbe.

Ha egy kapcsolat megérett arra, hogy elengedd, akkor tedd le a terhet, ehhez segítségül hívhatod a Vízelemet és az Univerzum támogató energiáit. A fehér rózsa azt is szimbolizálja, hogy szeretettel és megbocsátva engedsz el valakit a lelked mélyéről, így könnyebben tudsz továbblépni és a közös karmátok is tisztul.

Zafira