Csillagfényüzenet őszre: Átalakító energiák

Részlet Pozsgai Nikoletta körleveléből:

“Mindaz, ami a fájdalmakat, szenvedéseket, boldogtalanságot okozza bennünk, átalakítható! Ami ezen negatív mintákat hordozza az az ún. fájdalomtest. A kifejezést találóan és közérthetően Eckhart Tolle fogalmazta meg így.
“Az összes olyan erős, negatív érzelem, amivel nem néztél teljesen szembe, amit nem fogadtál el, s utána nem eresztetted szélnek, olyan fájdalommaradékot hagyott hátra, amelyek tested sejtjeiben élő energiamezővé álltak össze. Ez nem csak gyermekkori fájdalomból áll, hanem azokból a fájdalmas érzelmekből is, amelyek később, serdülőkorban és felnőttkorodban adódtak hozzá, s amelyek nagy részét az egó hangja teremtette meg. Ez az az érzelmi fájdalom, ami elkerülhetetlenül útitársad lesz, ha életed alapja a hamis éntudat. A régi, ám még mindig rendkívül eleven, szinte minden emberben ott élő érzelem energiamezeje: a fájdalomtest” (Eckhart Tolle)

A fájdalomtesten való munka életszerű és elég intenzív, hiszen az életünk minden pillanatában a legkülönbözőbb hatások érnek bennünket. Ezek közül van olyan, amelyik  érzelmi nyomógombunkat nyomogatja. Azaz éppen akkor és éppen úgy mond, vagy tesz valaki valamit, ami számunkra rosszul esik, a belső poklokat járjuk meg…és mindezt gyakran úgy, hogy a környezet nem vagy alig érzékeli. Ami még ennél is fontosabb, az az, hogy valójában sokszor semmi köze nincs az illetőnek ahhoz, hogy mi belül mit élünk meg.

Pontosabban annyi köze van a mi rossz közérzetünkhöz, hogy reaktivált bennünk egy korábbi negatív megélést. Ez aztán végigfutott bennünk, felidézte az összes velejáró negatív megélést, a szomorúságot, a bánatot, a kétségbeesést, a kihasználtságot, a félelmeket…kinél mi az alapmintázat.
Ilyen értelemben valóban újra és újra éljük egy belső program szerint a múltat. Nos, ha ez a múlt jó lett volna, akkor bizonyára nem is szenvednénk, hiszen a boldogság minták utóélete és reaktiválódása is “boldogságos”. Ezért mindenképpen jó, ha sok örömben részesítjük magunkat…rövid és hosszútávon is megéri 
A fentiekből látszik, hogy mi saját magunk tehetünk a legtöbbet azért, ami bennünk reaktiválódik. A múltat már nem tudod megváltoztatni, oldd hát fel a vele kapcsolatos negatív mintákat, hogy legalább a jövőben ne ismétlődjön újra és újra. Ez már jócskán a fájdalomtest felismerése, semlegesítése, energiájának átalakítása. A fájdalomtesti munka így lehetővé teszi az unos-untalan ismétlődő minták megállítását, és egy jobb jövő megteremtését.

Te vagy, aki VÁLASZT minden pillanatban SZENVEDÉSsel vagy SZENVEDÉLlyel megélt életet élsz!

FájdalomTest Helyett Építs ÖrömTestet!”