Angyali üzenet csütörtökre: Megvalósulnak az álmaid

Mihály arkangyal ma az álmaidról küld Neked fontos gondolatokat. Az éjszakai álmok jelentőségteljes üzenetek számodra, míg az éber álmodozás a manifesztáció, a teremtés egyik legerősebb formája.

Ma a Hold ismét elérkezik az Antares csillaghoz, így két napig gyengéden támogat abban, hogy a Feltétel Nélküli Szeretet szemüvegén át tudd nézni a többi embert. Ha az elmúlt éjszaka álmodtál, akkor annak fontos jelentősége lehet, és akár a megoldást is megtalálhatod benne az aktuális kérdésedre vagy problémádra. Ez érvényes lesz a következő esti-éjszakai álmodra is! Ha valakivel nem is tudsz egy ideje zöld ágra vergődni – legyen akár egy rokon, a párod vagy a főnököd – most képes lehetsz megérteni az Ő álláspontját is.
Ez nem azt jelenti, hogy meg kell változtatnod a helyzettel kapcsolatos véleményed, csupán azt, hogy elfogadó és megértő szereplője lehetsz a kapcsolati konfliktusaidnak. Mivel Metatron arkangyal előszeretettel kommunikál az emberekkel az álmaikon keresztül, este, lefekvés előtt behívhatod, és megkérheted, hogy az aktuális kérdéseidre, problémáidra segítsen megtalálni a megoldást, és küldjön Neked ehhez magyarázó álmot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük