Gyógyító öröm péntek éjszakára +1 életbölcselet őszre!

Angyali Üzenetek PÉNTEKre

Kérted-e már angyalaid segítségét?

Angyalaid segíteni akarnak neked ebben a helyzetben, azonban a te engedélyedre van szükségük, mielőtt beavatkozhatnának szabad akarattal meghozott döntéseidbe.

Ez a kártya azt jelzi, hogy egyedül kezdtél bele valamibe, és segítség nélkül próbáltad megtalálni a választ és a megoldásokat. Mindeközben angyalaid a közelben keringnek, és arra a pillanatra várnak, amikor zöld utat mutatsz nekik, hogy segíthessenek neked.

Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok segíteni akarnak neked ebben a helyzetben, de csak akkor tehetik, ha engedélyt adsz rá. Az angyalok most azonnal elérhetők számodra – hogy válaszoljanak a kérdéseidre, útmutatást adjanak, és felgyorsítsák a megnyilvánulások folyamatát. Igaz, hogy Isten és az angyalok már tudják, mire van szükséged. Mivel azonban Isten szabad akarattal teremetett téged (és mindenki mást), az Ég csak akkor avatkozhat közbe, ha engedélyt adsz rá. Nem számít, hogy hangosan kérsz-e segítséget, írásban vagy némán, még az sem számít, milyen szavakat választasz. Ami számít, hogy kérsz. Ha nem vagy benne biztos, hogy mit kérj, vagy aggódsz, hogy esetleg rossz dolgot kérsz vagy kevesebbet, mint ami Isten akarata, akkor kérd az Eget, hogy tisztánlátással és bátorsággal segítsen téged.

Áldás ❤

+1 élcsbölcselet

Hagyni kéne….

Hagyni kellene, hogy félreértsenek, meg se értsenek. Hogy furcsán nézzenek, hogy mögötted beszéljenek. Hogy meséket szőjenek rólad, ahol magad vagy a sárkány, és egy másikban a királylány. Hagyni kellene, hogy nevessenek, hogy féltsenek, hogy várják a bukásod, vagy épp nézzék, amint a magasba tartasz. Hagyni kellene, hogy kővel dobjanak, és hagyni kellene, ha éppen védenek.

Hagyni kellene, és menni az úton. Mert az a tiéd. Amit akkor, abban a pillanatban érzel. Hagyni kellene, hogy az élet vigyen magával, néha majd felröpít és néha a porba dob, majd ismét magával ragad. Hagyni kellene a kétkedést, a magyarázatot, amit senki nem ért. Hagyni kellene a megfelelést, a plusz keresztet, amit önmagunkra vállalunk. Hagyni kellene a bánatot, amikor rosszat mondanak, és csak tudni, jó úton haladsz.
Hagyni kellene a szégyent, hiszen legalább megpróbáltad, hagyni kellene az életet. Hidd el, hagyni kell. Tegye a dolgát. Áldással.

(Todorovits Rea)