Tarot üzenet a mai napra – Válaszút

Napi energiák a tarot tükrében – Válaszút. A szíveset kövesd!

A Szeretők kártyája arra hívja fel a figyelmed, hogy mindig van választásod! A döntés a Te kezedben van. Mi alapján hozol döntéseket? Ész vagy szív dominál? Ha a szív érzései után mész, jó úton vagy! Teljes szívvel kell döntened, neheztelés, bűntudat, és kiskapuk nyitva hagyása nélkül! Mire mondasz igent? Mennyire nagy IGEN ez az igen? Elkötelezed végre magad?

Sokan választás, döntéshelyzet előtt állnak. Ki kell jelölnöd, melyik úton haladsz tovább! És nem elég rábólintani, el is kell köteleződni mellette! Ha ugyanis Te nem teszed meg, akkor a Sors kezébe adod a döntés lehetőségét, és az nem biztos, hogy ebben a helyzetben a legjobbat fogja hozni a számodra.
Mérlegelned kell a lehetőségeidet, és beleállni abba, amit IGAZ-nak hiszel! Ami mellett teljes vállszélességgel ki tudsz állni, amibe teljes egészében bele tudsz olvadni, és magadévá tenni.
Teljesen mindegy, hogy munka, eszme, szerelmi ügy, valamilyen élethelyzetre vonatkozó kérdés, határozott kijelentést és elköteleződést igényel!

Általában, ha ez a kártya jön, akkor a választásunk, a döntésünk mindig valamilyen lemondással is jár. Ezt tudomásul kell venni, hogy nem tarthatsz két vasat egy tűzben sokáig, és nem lehetsz egyszerre benne a régiben és az újban is! Nagyon sokaknak változik mostanában az élete, igazándiból csak rajtad áll, beleállsz-e az ÚJ-ba, vagy maradsz a régi megszokottban.

A kártya a fejlődésedet szolgálja! És fejlődni csak úgy tudsz, ha elindulsz azon az úton, ami megadja neked ennek lehetőségét! És általában nem a könnyebb út visz előre! A komfortzóna elhagyása megkerülhetetlen, ha sikereket akarsz elérni az életedben. A kártyán a férfi két oldalán egy-egy nő látható. Egyik félig meztelen, az érzéki örömöket, bujaságot, anyagi természetet képviseli, míg a másik, felöltözött nő az élet rejtett oldalát, az erényt, a józanságot. Melyiket választod?

Szerelmi életedben is választás elé kerülhetsz. Érdemes itt elgondolkodni, melyik utat válaszd. A könnyűt (hirtelen jött kalandot), vagy a nehezebb, de biztosabbat, aki támogat, megért, és mindig ott van. Lehet, hogy már nem ég úgy a tűz, de ha felpiszkáljuk, akkor újra lángra lobban! 🙂 És ha ez sikerül, akkor egy magasabb szintre emelhetitek a kapcsolatotokat.

Egyiptomi tarot. Saját fotó és magyarázat.
Suttogó Angyal