Aktuális Energia Újhold napjára: Belső titkok feltárulnak, Múlt átminősülése mellett

A szerdai Újholdnak a mélységét a Skorpió energiája adja, tehát a Nap és a Hold misztikus egyesülése most mélyreható megújulást hozhat. Megmérettetik a múlt, hisz az égi háttérben a Mérleg múlt serpenyője fénylik. A belső titkok feltárulásával, múltunk átminősülésével pedig új energiák indulnak el, új világ születik meg bennünk.

Csütörtökön a Jupiter a Skorpió világában való vándorlása után hazaérkezik a Nyilas jelébe, mellyel elérkezik a legmagasabb igazságok felismerésének ideje. A szeretet bölcsességének ideje. A tanulásnak, tanítás(ok)nak, a bőségnek, a kiáradásnak, a külső-belső utazásoknak ideje.
Az isteni gondviselésbe vetett hitünk mérettetése.

Az isteni tudás mindannyiunkban ott van. Ideje észrevennünk, hogy nem bújhatunk többé az álmodásban tartó kegyes hazugságaink mögé, elég időt..életet fecséreltünk már erre.
Itt az ideje ráébrednünk, hogy a legmesésebb földi beteljesülés sem adhatja meg a boldogságot, ha nem kapcsolódunk a bennünk lévő isteni minőséghez.
És, hogy életünk összes tanítása végső soron erre próbálja irányítani a figyelmünket.
Itt az ideje célba vennünk a legmagasabb Igazságot, önmagunk ráébresztését az emberi szerepeink mögött – szívünkben hordozott isteni önvalóra. Csillagokkal üzen-Ő