Angyali üzenet novemberre: Átfordul Minden, Változást már nem kerülheted el

A november, mi azt mutatja:
Édes november, vajon mit tartogatsz, mit mutatsz? Vajon milyen változás tart irányomba? Sokakat foglalkoztat a jövő titka, hogy mi közelít s tart feléd Sorsodban?
Édes ízek, csodás szerelmek, melyek mind semmivé lesznek, hogy újjászületve visszatérjenek. Új magok, melyek földbe kerülnek. A november a párkapcsolatokban újra rámutat: ebül szerzett jószág, ebül vész el. Ki hazugság s ármány által birtokolja mi nem az övé, megtartani nem tudja.
Hatalmas, mély érzések, melyek felszínre kerülnek. Ez a nagy letisztulások időszaka. A befelé figyelés támogat abban, hogy letisztázd Önmagadban, mit is akarsz életeddel kezdeni. Most nagy beszélgetések, döntések, utazások lehetnek, melyek nagy hatást gyakorolnak arra, ki most ezt tapasztalja. Nem csak fizikai, lelki utazások támogatnak abban, hogy teremtésedben megjelenjen mindaz, amire vágyakozol. Az érzések felerősödnek. Így megkülönböztetheted, hogy ki mondott igazat, s ki hazudott neked!
Új tüzek teremtődnek. Minden hatalmas változáson megy keresztül, a test s a Lélek. Ez a legtöbb embernél szembetűnő, szemmel látható lehet.

A szerelmi életedben ez azt jelenti: egy új minta fog megjelenni, a régi már nem fog működni, e változást már nem lehet elkerülni.
Úgy fogod érezni, hogy minden veszteség képes nyereséggé alakulni. A veszteség végre el fog tűnni, nem csak az érzelmi, a szellemi, a fizikai síkon sem mutatja az elkövetkezendő idő számodra. Végre átfordul minden.
Visszanyered régi erődet..

Elapadt, kiszáradt folyó, mi most anyagi helyzeted mutatja régóta, mintha semmi sem változna. Kinek az érzések, kinek az anyagi helyzete mi azt mutatja: mint a folyó, mely ki van száradva s nincs táplálva, most végre megindul az érzések, a bőség teremtésének folyamata, s ezt anyagi helyzeted is megmutatja. Új lehetőségek jelennek meg, amelyek ebben segítenek.
Légy nyitott s figyelj most a kicsi részletekre, mert azokban van a megoldás kulcsa.
S a munkád, rengeteg nehezítés volt az elmúlt hetekben, hónapokban, ezek most mind értelmet fognak nyerni s meg fogod érteni, hogy minek miért kellett megtörténni.

Ki most szeretne váltani, változni, erre most lehetőséget fog kapni. S megindul minden, mi eddig állni látszott. Újult erővel teremted azt ami a Tied, semmi sem tud már ebben visszatartani.
S ha új otthont szeretnél teremteni, vagy lakást, házat kívánsz vásárolni, most el kell indulni, kell cselekedni, mert most minden ezt segíti, erősíti, minden akadály mi eddig eléd tornyosult, el fog tűnni!…

Vigyázzanak Rád az Angyalok!
Farkas Ibolya❤️👼