Gyógyító Angyali üzenet péntekre: Áldott változás🙏 +1 életbölcselet

Életedben egy nagy horderejű, pozitív változás várható.

Talán úgy érzed, hogy az életed a feje tetejére állt, mégis minden, ami történik, a te érdekedben alakul így. Ez a kártya biztosít téged arról, hogy az életed változásai segítenek magad mögött hagyni mindazt, ami már nem válik a javadra. A régi helyzetekből megtanultad, amit kellett. Maradj tehát állhatatos, és fogadd el azt, ami jön. Erősítsd meg: „örömmel fogadom az ég küldötte változást, és még a forgószél közepén sem vesztem el egyensúlyomat, amikor bennem és körülöttem minden változik. Tudom, hogy mindez a javamra válik. Tudom, hogy a szeretet a legjobb tanácsadó, amelyre szilárdan támaszkodhatok, és mindig segít engem és szeretteimet – attól függetlenül, milyennek tűnik éppen külső helyzetünk.”

A változás új lehetőségeket hoz a tanulásra, növekedésre, boldogulásra, és új kapcsolatok teremtésére. A kulcsa az új légkör beszippantása, a változások élvezet, még akkor is, ha elbátortalanítanak. Ha az Univerzum új feladatok elé állít minket, akkor tudnunk kell, hogy mennyei vezetőink úgy ítélik meg, hogy képesek vagyunk megbirkózni velük.

Áldás ❤

+1 életbölcselet

“Minden problémánk és nehézségünk az életben abból származik, hogy elhittük, a körülmények rabjai vagyunk. A legtöbb ember mindig a körülményeket hibáztatja és azt próbálja megváltoztatni. Csak elenyésző számú ember akarja és képes levenni a tekintetét a körülményekről és befelé figyelni.

Minden nehézségünk oka, hogy elfeledkeztünk a bennünk lévő isteni magról. Megfeledkeztünk arról, hogy tudati állapotunk, gondolatvilágunk, érzelmi világunk teremti a külső világunkat és körülményeinket. Ha meg akarod változtatni életed külső körülményeit, belül kell változást hoznod.”

– Dr. Joseph Murphy