Arkangyal üzenet Újhold éjszakájára: Megbocsátás!

Muriel arkangyal

Nevének jelentése: Isten fénye
Hatása: Gyógyítja a neheztelést és segíti a megbocsátást
Aura színe: Halványsárga
Kristályának neve: Borostyán vagy rubin

Muriel arkangyal energiája
Ez a szeretetet és örömöt sugárzó angyal a szívünk berkeibe vezet bennünket. Bársonyként és selyemként ölel át a vibrációja. A szenvedés már a múlté. A belőlük merített ismeretek nem merültek feledésbe, ám szívünk­ből a Fény és a szabadság rezgése árad. Emelkedettnek és gondtalannak érezzük magunkat.
Muriel arkangyal finom kezét nyújtja azoknak, akik készek a szívük kitárására. így a szívósakra az a kapu, ahol Muriel arkangyal belép. Sok ember képtelen ki­nyitni ezt a kaput, mert egy fémgyűrű lezárta a bejára­tot. E gyűrű feloldásához sok bizalomra, csendre és bel­ső látásra van szükség, hogy a szív meggyógyuljon és ki­nyíljon, mint egy egzotikus virág.

Muriel arkangyal feloldja a tétovázásunkat e lépés megtétele előtt. Rózsás korok elé nézünk és semmit sem kockáztatunk azzal, ha megengedjük a felsőbb erők­nek, hogy feloldják a saját erőnkkel összekovácsolt gyű­rűt. Eközben néha rövid és erős fájdalmat érzünk. Az eredmény: a mélységesen gyógyító energia szétterjed és mohón elnyeli az egész létünket és Lelkünket, ebből adódóan nem alakulhat ki semmilyen, a belső harmóniát megzavaró, pusztító, korlátozó vagy ítélkező gondolat. Tétovázás nélkül adunk és elfogadjuk mindazt, amit az Istenség nekünk szán.