December 7. Nyilas újhold: Az Istenek útja, Isteni erőkkel

Beavató Újhold

2018 december 07. reggelén Újholdra ébredünk. Minden Újhold új kezdetet hoz, amikor a lélek meghal egy pillanatra, hogy újra éledjen, újult erővel induljon útjára. A mostani Újhold nagyon különleges, hiszen a Kígyótartó csillagaiban villan fel. A Kígyótartó titkos beavató tudást őriz magában, most erre láthatunk, érezhetünk rá.

A belsőnkre vetül a fény, ami többszörösen is igaz, mert a Nap azzal, hogy egy pillanatra kitakarja a Holdat, abszolút teljes rálátást nyer lelkivilágunkra, de a Kígyótartó maga is a belső, láthatatlan erők birodalma. Most feltöltekezhetünk ebből az erőből. Ráérezhetünk gyógyító, táltosi erőnkre, ami ott lapul a mélyben arra várva, hogy végre felszínre hozzuk. Eljött az idő arra, hogy végre kézbe fogjuk és működtessük ösztön (teremtő) és tudat (szellemi) erőinket. Ezen erők kézben tartása és működtetése maga a beavatás. A beavatás pedig isteni erőink tudatosításáról szól.

És persze hol máshol alakul ez az Újhold, mint a Tejúton? Ami nem más, mint az Istenek útja. Most tehát mind cselekvő énünk és lelkiségünk is ezen erőkből merítve töltekezik és az isteni erőkkel megújulva indul tovább, hogy nemsokára segítse a Nyilas íjánál a fény születését. Érdemes reggel a Nap-Hold kettőse felé fordulni negyed 9 körül keleti irányba és ráhangolódni ezekre a csodálatos energiákra. Segítik az emelkedést.

Csillagtenger