Gyógyító angyali üzenet péntekre – Újhold estéjére!

A mai nap energetikailag nagyon erős, igazán újító nap,  újhold köszönt ránk.

Újhold után lassan dagadni kezd a Hold, egyre gömbölyűbb D betűt formáz.

Az újhold a befogadás, a növekedés ideje. Testünk inkább a felhalmozásra összpontosít, így könnyebben hízunk, viszont a vitaminok, ásványi anyagok beépülése, pótlása is hatékonyabb.

Az öngyógyító erők erősebbek, érdemes hát bevetni a masszázst, az aromaterápiás kezeléseket, illetve kipróbálni az energiagyűjtést segítő mozgásformákat, mint a jóga, tai-chi. A friss levegőn tett séta, kirándulás, sport is sokkal hatásosabb, energetízálóbb ebben a holdfázisban.

Érdemes a céljainkat meghatározni, papírra vetni. Esetleg mérlegelni mi az ami erősíti létrejöttét – mi az ami nem… Meglátjuk a mérleg serpenyőiben mi és hogyan oszlik meg, lesz nyilván pozitív, lesz nemleges – negatív oldala is.

Az újhold napja,  7-re esik tarotban Diadalszekér, karma kerek, amely az újrakezdést feltámadást és megújulást is szimbolizálja, illetve a karmát.

A Holdnak már kezdetektől misztikus erőt tulajdonítottak az emberek, és egész életüket hozzá igazították. Ha figyelembe veszed az egyes holdfázisok hatásait, és életedet, teendőidet ehhez igazítod, harmonikusabbá teheted életedet.

Az újhold napja hatalmas erővel hívja fel a figyelmet, arra, hogy itt az idő újnak az elindítására, minden újnak kedvez!

2018 = 2 – párkapcsolati szám

12. hó = 3 minden ami kommunikáció

7-e minden ami spirituális

Összesen 3-as, a mindenség. test-lélek-szellem egységessége, a kommunikáció is idetartozó fogalom. A mai nap újító erővel bír ma a meditáció, az ima. Most minden új elindítható minden újra kezdhető, és átalakítható. Friss, megújhodó energiák vannak a levegőben, tavasz előszele ez. Amikor minden megújhodna még előtte megtisztul, utána tud virágozni….

Tehát összességében: szellemi energia mentén lehet nagyot emelkedni, megújulás jegyében!

Csodás töltekezést – Ezoteria Extra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük