Mikulás Napi üzenet: A döntés

Döntés

Ideje világos döntést hoznod, hogy mit is akarsz valójában.

Ahogy előrehaladunk az életben, egyre súlyosabb felelősség hárul ránk. Az egyik legnagyobb a döntések szükségessége. Életed olyan időszakához érkeztél, amikor döntened kell, merre, hogyan tovább.
Dönteni nem mindig könnyű. Szerencsére segítséget is kapsz hozzá. Fordulj tanácsért a mennyhez, bizalmas barátaidhoz, szeretteidhez vagy a megfelelő szakemberhez. De “kísérletezhetsz” a jövővel is. Hunyd be a szemed, és képzeld magad elé a különböző lehetőségeket. Figyeld meg, mit érzel az egyes választások során. Mi tölt el a legnagyobb örömmel? Mitől érzed magad biztonságban, mitől érzed, hogy szeretnek? mivel segíthetnél a leginkább önmagadon vagy másokon? Mindig azt az utat válaszd, amelyikre lépve a legnagyobb hasznot hajtod az emberiségnek.

Ha úgy érzed, zsákutcába jutottál, ahonnan nincs tovább, muszáj világos döntéseket hoznod a folytatásról. A döntések varázshatalmúak, amennyiben mozgásba hozzák, elindítják az események láncolatát. Mikor ellenedre van, amerre tartasz az életben, vizsgáld felül döntéseidet, nincs-e szükség megmásításukra. A jó döntés boldogsággal tölt el, nemcsak téged, de a körülötted élőket is.

Áldás ❤

+1 idézet mára:

“A nehéz idők jobban megértették velem, hogy mennyire végtelenül gazdag és gyönyörű az élet minden téren,
és hogy oly sok dolog, ami miatt aggódunk, egyáltalán nem is fontos.”

/Isak Dinesen/