Mit tükröz a ‘Társunk’?

KOS energetikájú ember akkor jelenik meg életünkben, partnerként, barátként, családtagként, amikor dolgainkban túlzottan belassultak vagyunk, és biztonsági játékot játszunk. Amennyiben átveszik felettünk az irányítást berögződött minták, rejtegetjük valódi önmagunkat mások elől, nem akarunk színt vallani, megnyílni, kifejezni valódi szándékainkat, érzéseinket, és gondolatainkat.
BIKA: vizsgáljuk meg az életünkben, hogy mennyire hiányzik a földeltség belőle? Képesek vagyunk- e élvezni a fizikai világ dolgait? Van- e egyfajta bázis, stabilitás, rendszeresség az életünkben, vagy csak csapongunk ide-oda? Esetleg túlzottan a szellem, a spiritualitás témái azok, melyek kitöltik napjainkat?

IKREK:vizsgáljuk meg életünkben, hogy életünk mely területén nyomjuk el a kreativitást, vagy a valódi, belső vágyainkat. Mennyiben vesszük túl komolyan az életet, és magunkat? Mennyire régi, berögzült minták, sémák, hagyományok szerint működtetjük a mindennapjainkat, és mennyiben hallgatunk a szívünkre?

RÁK: vizsgáljuk meg, hogy mennyi hangsúlyt szentelünk érzéseinknek, belső világunknak? Mennyire tartjuk fontosnak, hogy másokhoz kapcsolódjunk? Emberi kapcsolatainkban mennyire vagyunk képesek megnyílni? Elég időt töltünk e otthonunkban, ott megnyugodva, feltöltődve, erőt gyűjtve? Rendben van-e az alvásunk, eleget és kielégítően, pihentetően töltjük-e az éjszakát? Ápoljuk-e a megfelelő viszonyt családunkkal és hagyományainkkal?

OROSZLÁN: Hogyan bontanál sziklát? Minta víz. Lágysággal, türelemmel. Amint felelősségre vonod az oroszlánt, ő kipenderít az életéből, vagy bezárkózik. Amint konfrontálódsz vele, helyrerak érveivel, vagy dührohamot kap. A kulcs hozzá, hogy megértsük, hogy tényleg tudják, amit tesznek, mondanak. A legegységesebb jegy.

SZŰZ: akkor jön az életünkbe, ha dolgainkban nagyon végletesek vagyunk. Ha 3 napot megállás nélkül dolgozunk, hármat végigalszunk. Vagy túlzottan visszahúzódóak, illetve harsányak vagyunk. Az ő energiája segít életünk konszolidálásában,és ráébreszt arra, hogy ha bármit is el akarunk érni az életünkben, akkor türelmesen, aprólékosan dolgoznunk kell érte.

MÉRLEG: a mérlegnél megjelenik a nem-kapcsolódás és a nem-kötődés. A felszínen úgy tűnik, mintha mindenkivel és mindennel a legnagyobb egyetértésben lenne, de belül mindig ott van egy érzés, hogy mi az ami nincs meg az életében. “Ha igazán és kizárólagosan kötődök valakihez, valamihez, akkor nem érezhetem az Egységet, hiszen számos dolgot kizárok. Ha mindenhez kötődök, de igazából semmihez, akkor nem érezhetem a valódi Egységet-”

SKORPIÓ: Hol fojtom el az érzelmeimet? Elzárom-e magam mindennapi rutinommal a külvilágtól mindennapi megszokásokba menekülve? Van e bennem zavar a nemi szerepekkel kapcsolatban?
NYILAS: ha nyilas energetikájú (ami nem azt jelenti, hogy Nap jegyű!!!!) ember érkezik életünkbe (családtagként, barátként, társként) tegyük fel a következő kérdéseket: hol értékelem túl magam? Hol vagyok képtelen az alázatra? Hol hiányos a jellemem, tudásom, amit vetítéssel próbálok elfedni?

BAK: Fel kell tennünk magunknak, hogy hogyan segítenél azon, aki nincs ott, mert elefántcsonttornyában, cellájában, szobájában üldögél egyedül. Aki, úgy érzed, még az életkedvedet is elveszi. Akitől mindig ítélkezést, (le)minősítést hallasz. A bak energetikájú ember menetrendszerűen akkor érkezik életünkbe, ha képtelenek vagyunk az egészséges felnövésre, és néhány éves gyerek módjára éljük az életünket.Amikor ő jelen van huzamosabb ideig, vonatkoztassuk magunkra a következő mondatokat: ” Nőj fel, szedd össze erőidet, és ne fecséreld az életed felesleges dolgokra! Meg tudod csinálni!”
VÍZÖNTŐ: Akkor jön életünkbe, mikor totális váltásra van szükségünk, bármiről is legyen szó. Felül kell vizsgálnunk a fizikai síkról, érzelmekről, a szellemiről való nézeteinket.
HALAK: Mennyiben túl pörgős az életem? Valóban van bennem törődés, figyelem mások iránt, vagy inkább csak maszkként hordom az együttérzést? Odafigyelek e eléggé lelkem legmélyének mozgatórugóira, hangjaira, saját belső vágyamra?

(Bábity Richárd : Iránytű a spirituális fejlődéshez c. könyve alapján)

További érdekes hírek: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük