2019-es jóslat Nostradamustól

Igazán különlegeset és elgondolkodtatót jósolt.

Nostradamus, a híres jövőbelátó próféta leginkább arról ismert, hogy néhány soros, több száz éves versei tökéletesen leírják napjaink bizonyos eseményeit.

Vagyis ékes bizonyítékul szolgálnak arra, hogy ő maga valóban belelátott a jövő időfolyamába, és leírta, mi fog messzemenőkig történni az emberiséggel, és a világunkkal.

Megjósolta szeptember 11-ét, a nagy olajválságot, a gazdasági válságot, és számos eseményt, sokak szerint a 2000-res években történt teljes napfogyatkozást, vagy épp Trump megválasztását.

Szinte minden évre megjósolja valaki a világvégét, de úgy néz ki, 2019. egyelőre egy biztonságos év ilyen szempontból, hiszen egyetlen jóslat sem szól a bolygó kiégéséről, vagy egyéb világvégét jelentő katasztrófáról.

Mégsem érezhetjük magunkat teljes biztonságban, hiszen ott lóg a fejünk fölött Nostradamus öt, még be nem teljesül jóslata.

Ezek közül a be nem teljesült jóslatok közül az ezoterikus szakemberek valószínűnek tartják, hogy a harmadik Antikrisztus eljövetele jövőre, vagyis 2019-re várható.

Irlmaier egy nagyon híres jós és látó volt. Bajorországban élt, de a világ minden tájáról érkeztek hozzá olyan emberek, akik a jövő titkairól faggatták őt.

A negatívumoknak azonban sajnos ezzel nincs vége. A természet is lecsap az évben, mint azt a jövendölés írja. Kanadában és Kaliforniában 2019-ben földrengések lehetnek Nostradamus szerint, Európában pedig árvizek tehetik próbára az emberiséget. Nostradamus jóslata szerint sajnos tömegek ellen irányuló támadások is előfordulhatnak az esztendő során, de ugyancsak bízzunk abban, hogy e két jóslat is a be nem következő jövendölések sorát fogja gyarapítani.

Mit jósolt még?
Nostradamus nem csak rosszat mondott az évre. Azt is jósolta 2019-re, hogy a világ vezető politikusai közös erővel indulnak majd a globális felmelegedés ellen. Rejtélyes predikciója szerint egy olyan gyógyszert is felfedeznek az évben, melynek segítségével egy ember akár kétszáz évig is élhet majd.

X