2019. november 14.: A lélek napja

A mai nap nagyon csodálatos energiákkal telített.

A Holdnak és a Vénusznak is van egy-egy kvadrátja a Neptunuszhoz, ezáltal ők szemben állnak egymással. Ez a három bolygó a lélek, érzelem minőségei életünkben. Neptunusz a mélylélek, Hold a lélek, Vénusz az érzelmek bolygója. Vénusz teremtő bolygó is, mert ő a földi világban való termékenység, a kvadrátok is teremtő energiák, az oppozíció is inspirációs, létrehozó energia. Ezáltal ebben az állásban hatalmas erő van. A Vénusz a Skorpió-Kígyótartó energia mezejében jár jelenleg, de a Skorpió hat rá elsősorban, mert az eklipitika alatt van. Tehát ha odafigyelsz ma az érzelmeidre, megnézed, hogy azokat te uralod-e, vagy ők uralnak téged, az mind hatással van a mélylélekre, segíti a tisztulást, felszabadulást, szabaddá válást. Neptunusz a Vízöntő csillagaiban jár még retrográd mozgásban, majd november 27-én fordul előre. Ezáltal a Vízöntő múlt víze felé halad, ami a múltunk, a fizikai síkunk, a testi világ. Tehát amit ő most tisztogat, amire lehetőséget ad, hogy a hétköznapjainkban rakjunk még rendet, tisztítsuk meg a karmikus dolgainkat, félelmeinket, rossz szokásainkat, amire a Vénusz most abszolút rá tud éreztetni. A Skorpió birodalmában, a mélységekben járva azt segíti, hogy érzelmeiddel szembenézz, tehát ez a mai nap, főleg hogy a Hold ott van oppozícióban a Vénusszal szemben és kvadrátban a Neptunusszal, segít abban, hogy ráérezzünk arra, hogy mi van belül, mi az ami még fáj, mit kell még elrendezni, szembenézni vele, tudatosítani, kézbe fogni, mert azzal most azt meg is tudjuk tisztítani, feloldani. Gyönyörű tisztító energia van ebben, mindez mélylélek szintjén.

Valóban a belső erőkre lehet ráérezni, rátalálni főleg, hogy a Vénusznak van egy oppozíciója a Holddal, aki a Nimród csillagaiban jár. Ezzel a két szakrális, beavató energia van összekötve (Nimród-Kígyótartó – hatalmas erő). A Hold a Bika szarva-Nimród íja cikkelynél jár mikor ez a nagy háromszög feláll az égen. Ebben tehát a kiemelkedés van, az önlegyőzés. Mindkét érzelmi bolygónk, akiket a hétköznapjainkban jobban érzünk, mert a Neptunuszra nem nagyon vagyunk tudatosak, az önlegyőzést segítik. Tehát lélekben, érzelmekben, kapcsolatainkban ma nagyon nagy lehetőségünk van valamire ráérezni és azt megértve kiemelkedni. És ott van Nimród íja, aki a Bikát lelövi, tehát azzal, hogy valamit feloldottunk, átminősítettünk, átadtunk a fénynek, rögtön Tejút energiákkal tudjuk feltölteni, helyettesíteni. Amit most feláldozunk magunkból, legyen az bármilyen félelem, egy pillanat alatt Nimród íja által Tejút energiákkal töltődik. Amit most elengedsz, egy sokkal magasabb érzés tud helyette beérkezni. És ez tölti, termékenyíti Neptunuszt, ami a mélylélek szintjén tud beülni, megmaradni, ami majd mikor Neptunusz előre indul manifesztálódik is a hétköznapokban. A Kígyótartó energiája is benne van, tehát ami most itt meggyógyul az abszolút más síkon tud elindulni.

Ez a mai nap gyönyörű tisztító erő, érzelmileg, lelkileg tudunk más síkra kerülni. Ha mégis úgy érezzük hogy jönnek olyan helyzetek, kapcsolódások ahol feszültség van, a lényeg, hogy tudatosítsuk őket, mert úgy fogod tudni te uralni, kezelni, és akkor meglesz az átminősülés. Minden ami ma negatív, ami fáj, azok a helyzetek, amiket tiszítani kell, megérteni hogy miért van. Egyébként leránthat, mert benne van a Skorpió. Ha szépen átsiklasz ezen a napon, nincsenek benne attrocitások, tudd, hogy akkor nagyon jól állsz érzelmi, lelki síkon.

A Bika szarvai között lépünk fel a Tejútra, a Skorpiónál szintén fellépünk a Tejútra, de ez itt szimbolikusan a halál pillanata. Itt szállunk ki, de ekkor dől el, hogy vissza kell majd jönni vagy nem. De ez az a pont is hogy a benned elő, isteninek nem megfelelőt feláldozd. Az egyik oldalon a Hold, a másikon a Vénusz, akik oppozíciós kapcsolatban állnak. Vagyis ez a nap valóban arra tökéletes, hogy szintet lépjünk, valamint hogy feláldozzunk valamit a fénynek, hogy helyette Tejút energia érkezzen le életünkbe. Az egyik a másikat inspirálja.

Ha valamit elengedünk, azonnal Tejút energiával töltődik és egy pillanat alatt beépül mélylélek szintjén. Gyönyörű nap. Használjuk ki.

Tóth Gabriella Csillagtenger

X