Angyali Számok és Üzenetek: A kommunikáció ereje, lehull a lepel…..

A mai nap, a yin yang,  az ellentétpár, valamint a beszélgetés, azaz a kommunikáció minden formája kerül előtérbe, illetve a nap energetikája mindezt hordozza. Az 1 és 2 (12-e) férfi és női oldal, a negatív és pozitív, ellentétpár.

Érdemes ma arról filozofálni, hogy milyen a férfi és a női oldalunk, melyik van túlsúlyban vagy melyikből van hiány. Mennyire vagyunk nőies férfiak, vagy harcias megmondó nők, ha igen, akkor mennyire tudunk visszavenni, egyensúly megfelelő jin jang állapot meglegyen indentitásunkon, nemi hovatartozásunkon.

Majd továbbmegyek ezt mennyire tudjuk a külvilág felé közvetíteni, külső szemmel hogy látják az én nőiségemet vagy férfiasságomat. Egy kicsit érdemes kilépni a komfortzónánkból, megszemlélni magunkat kívülről is. Mintha moziban ülnénk de vásznon most nem a kedvenc filmünket nézzük hanem ÖNMAGUNKAT. Fontos lenne itt megállni, mit látunk? Mennyire tetszik? Tényleg nőies nők vagyunk, és férfias férfiak? Ha nem, akkor miért nem, miben nem? Számtalan kérdés amit nem másnak (ahogy megszoktuk) feltesszük, de most  ÖNMAGUNKtól kérdezünk… 🙂

Lehull a lepel és a megfelelő kommunikáció nemcsak azt jelenti mással légy őszinte, nyílt, hanem azt is jelenti, ÖNmagaddal.

További kellemes napot Ezoteria Extra oldala: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Kérlek csatlakozz csoportunkhoz ha még nem tetted meg, vagy hívd meg barátaidat-ismerőseidet is.

Ezoteria Extra csoportja: https://www.facebook.com/groups/1259402587513790/

Társoldalunk A csillagfényüzenetek FB lapja: https://www.facebook.com/Csillagf%C3%A9ny-%C3%BCzenetek-438950222791647/

Interjú velem és az oldalról: https://www.youtube.com/watch?v=AnVKYUzCW-4&t=274s

Ha érdekel egyéni és párkapcsolati elemzés itt érdeklődhetsz róla: extra.ezoterika@gmail.com – most minden elemzéshez ajándék jár