Gyógyító Angyali üzenet: Bölcs döntés

Ha elindultál az utadon és látod Magad előtt a céljaidat, az elérésére is türelemmel, kitartással, határozott céltudatossággal, bátorsággal elindultál,… azonban néhányan rosszalló fejcsóválással megpróbálnak letéríteni, mert nem értik miért éppen “arra” indultál, … mert szerintük tévúton jársz!!! … és TE meginogsz, agyoncsapod a gyönyörű TEREMTÉSED és ezzel együtt a Magadba vetett hited erejét hagyod meginogni!
A kockázat ott van mindenben bármerre is indulsz… hátráltatóid is mindig lesznek… tesztelnek, hogy mit teszel, mihez kezdesz egy-egy “éles helyzetben”… vállalod-e az újdonságokhoz vezető, néha rögös utat, annak minden kockázatával, feladatával, varázsával, vagy meginogsz és maradsz a megszokásokban, ezzel hagyva a lehetőség elmúlását… a “nem indulás” is egy fajta kockázat, eleve a veszteség kockázata… a döntés minden esetben a Tied… a vágyaid, álmaid megvalósítására a amely belülről feszít, hajt, vagy csak halkan szelíden súg …. győzelem “kockázatával” éltetve … vagy a lemondás, melyet mások véleménye “táplál”…
Meglehet, hogy ez a belső vágy “csak” egy halk sóhaj a külvilág dübörgésével szemben… DE ez a TE sóhajod, a TE vágyad… és TE érzed ennek a halk sóhajnak az EREJÉT… mely hatalmasabb, tisztább, mint a külső hamis hangzavar… !!!
Bölcs döntéseket, türelmet és bátorságot kívánok Neked, ha arra van szükséged … MA IS… és a mindennapjaidban… 

-Napsugár-

+1 ajándék idézet hétfőre, új hétre

“Ha voltál már brutálisan összetörve ,mégis mersz gyengéd lenni másokkal, akkor olyan szeretet érdemelsz ami még az óceánnál is mélyebb.”