Heti előrejelzés (január 14-20.): Terápiás időszak következik

A hét legfontosabb eseményei-történései:

Hatások:

A merkúri nakshatrában járó bolygók, Jupiter, Vénusz, Mars, gondolkodásunkra hatnak, így többet agyalhatunk, s mivel víz jegyekben vannak, múltunkban sémák erejében ragadhattunk, amik most tudatosulhatnak, így segítettebb ettől megszabadulnunk…
Mélyebb jelentőségei történeteknek most kiderülhetnek, ezért nagyon terápiás időszak ez a hét, melyben olyan részeinkkel kapcsolódhatunk, mely létezéséről már rég elfeledkeztünk, vagy talán nem is tudtunk.
Tudati átrendeződésünk időszaka, amit egymás véleményén keresztül is tapasztalhatunk.
Másrészt a Merkúr átkapcsol mélyebb magasabb frekvenciákra, áthangol oda ahol inkább otthon, saját rezgésünkben vagyunk.

HÉTFŐ

Hétfőn sok a váratlan a nem tervezett, így kevésbé kontrollálható energiák vannak a térben, itt régi történetek hozadéka ami alakíthatja napunkat, tudatállapotunkat. Fontosabb utakat, tárgyalásokat, ne most tervezzünk.
Testünkkel, lelkünkkel közelebbi kapcsolatba kerülhetünk.

KEDD

Vágyaink felerősödhetnek, s mindaz ami változtatandó bennünk, körülöttünk, most intenzívebben kezd megnyilvánulni, hogy az elengedésnek a helyet kezdje készíteni. Most a belső munka, önvizsgálat, intimitás témája mi felszínre tud lépni, s igazságérzetünk, mely egyre jobban mozgolódik bennünk, hogy ha kell tudjunk nemet mondani, s ami már fejlődésünket nem szolgálja, arra nemet mondani.

SZERDA

Hosszútávra építhetünk, látva az eddigi hibákat, struktúráinkban most tervezhetünk korrekciókat, melyhez elengedhetetlen a minta, amit követnénk, amilyenné szeretnénk válni, miközben az erőt, a tartást, magunkban kell felébreszteni, nem a másikban hordozni..

CSÜTÖRTÖK

Itt kerül a Mars és a Vénusz merkúri energiába. mely kapcsolati részünk és erőnk áthangolja, itt új helyzetek jelenhetnek meg, vagy kezdhetünk dolgokról másképp gondolkozni, magunkban a megértést, tudást mélyíteni.Sok segítséget kaphatunk, ha képesek vagyunk a lényegre tekinteni.Emberekkel való kapcsolatainkban kezdünk másképp reagálni.

PÉNTEK

Fontos álmokat kaphatunk, melyek inspirálhatnak jelen helyzetünkben megoldást találni, bármilyen szellemi, tudati, érzelmi kötésben is tartjuk magunkat, ezen változtatni.
A Merkúr találkozva a Plútóval nagy energiákat idéz, mely kollektív tudatunk tisztulását, átrendeződését jelenti, és segít abban, hogy bárkit is emeltünk magunk fölé, most megtanuljuk tisztán, objektívan látni. A Plútó a lényegtelentől kezdi gondolkodásunkat leválasztani.
Bárki aki elméje erejével sokra viszi, most ennek határait érezheti, mert van az a tér , biztonság, amit ezzel a módszerrel nem lehet elérni. Bölcsességünk szeretne megnyilvánulni…

SZOMBAT

Az Ikrek Hold találkozókra inspirál, ahol véleményünket hozzáállásunkat meg tudjuk osztani, s ezen keresztül nem csak magunk, mások fejlődését is képesek vagyunk szolgálni.
Bármivel is hadakozunk, elsősorban mintával kell szolgálni, erre, mint alapra tud minden új kapcsolódni.
Fontos hogy amit szeretnénk mesélni, a másik számára érthetően próbáljuk elmondani.

VASÁRNAP

A Merkúr a Bakba lép, mely felelősségünkre emlékeztet, arra, hová is tudtunk eddig eljutni, mit építettünk, s most ez milyen értékekkel tud szolgálni.
Minden bolygó gyengébb az átlépés pillanatában, s mivel a Merkúr most 3 bolygó nakshatrájának ura, a Bakba lépve könnyebben kezd eddigi hibáinkra emlékeztetni, amit itt és most kezdhetünk korrigálni. Bármit is tettünk, ha szeretnénk szívből, tudunk rajta változtatni.
A megbocsájtás magunk s mások számára, ebből tud születni,ha képesek vagyunk gondolkodás helyett cselekedni, jót tenni.
Minden érték akkor tesztelődik, amikor kezdjük megosztani.
Szeretettel Csom Mari