Heti Tarot üzenetek – január 14-20.: Jóban rejlő rossz

Egy alapjaiban igazán kellemes, dinamikusnak ígérkező hét elé nézünk

Te melyiket választanád?

Bal oldali első lap: A következő hétben a szerelem, a szépség, a beteljesültség és a siker érzése viszi a prímet minden területen. A szerep most a boldogságé, a megelégedettségé. Áramlik, ömlik feléd, igazából elrontani sem tudod. Éld meg ezt a mindennapokban, élvezd az áldást, amit az élet most számodra tartogat, és egyszerűen, légy boldog. Hogy hogyan? Keresd a szépet mindenben, ami csak szembejön veled. Kihívás ez is, hiába jó lap. Az élet szépségeit észre kell venni, a bennünket boldogító eseményeket, személyeket tudatosítani kell, és hálát adni érte. Sokunk hibája, hogy a jó dolgokat természetesnek vesszük, így maga a boldogság érzése fel sem tűnik. Te tudod, mennyi minden jó van az életedben? Vedd szépen számba, és fókuszálj ezekre, hogy még többet kaphass belőlük. Teendő: odafigyelni és tudatosan megélni az életünkben jelen lévő szép dolgokat, élményeket!

Középső: A változás az egyetlen, ami állandó az életünkben. Mégis, ettől félünk a legjobban, hogy valami változik. Ha ezt a lapot választottad, akkor változás állhat be valamely életterületedben, amely a legjobban foglalkoztat. Az, hogy pozitív vagy negatív-e a megélés, csak egyéni szinten lehetne megmondani, itt a változás ténye a biztos. Van, aki számára elhozza a vágyott, új dolgot, van, aki számára nehezebb feladatot ad. Mindkét esetben a tanítás a következő: hogyan reagálsz, ha váratlanul kell valami teljesen mást tenned, mint amit eddig megszokás alapján tettél? Ha a változás egy új gondolkodásmódra késztet? Hogyan reagálsz, ha a pénzügyi, vagy emberi kapcsolatod hirtelen megváltozik? És még valami: nézd meg a jóban rejlő rosszat, és a rosszban rejlő jót.

Jobb oldali, harmadik lap: a Tűz elem női erejét testesíti meg. Jelenti az önbizalmat, az önrendelkezést, a macskaszerű simulékonyságot, mely okosságának kifejezője. Most sikeresen uralod az életet, pontosan tudod, hogy mit vársz tőle, és ennek szellemében cselekszel. Tele vagy életkedvvel, lendülettel, és vállalkozókészséggel! Használd ki ezt az intenzív periódust arra, hogy elvégezd az eddig halogatott feladatokat. Ébreszd fel a belső tüzet, amely imád élni. Emlékezz vissza a gyerekkorodra, és keresd meg ezt az intenzív belső örömöt magadban, és éld meg minél több formában! Feladat: vedd vissza az irányítást életedben – és éld meg a sikeres beteljesülést!

Szeretettel: Roni

https://www.facebook.com/Ronikulcsa