HOROSZKÓP HÉTVÉGÉRE: Kedvező fordulat

 

Kos
( 03.21 – 04.19 )
Sokkal nagyobb hatással vagy a világra, mint gondolnád. Na jó, persze, szívesen filozofálsz, milyen sokat tehetsz hozzá a világhoz. De azt, hogy eddig milyen nagy hatással voltál, szinte észre sem veszed. Vedd észre, eddig is sokat változtattál a világon. Békés, csendes, harmonikus hétvégét ígérnek az égiek. A csend és a nyugalom minden pozitív hatását élvezheted. Használd ki, hogy szabadon áramolhatnak a gondolataid, szárnyalhat a fantáziád. Rendben és jó ütemben végére érsz az otthoni teendőnek, s marad idő magadra is. Ilyen már régen fordult elő veled, ám élvezni fogod a hétvége minden egyes óráját. Örömben is lesz részed, mert egy régi ismerősöd megkereshet, és találkát kér tőled. Ne mondj nemet, jól esik majd a beszélgetés, a nosztalgiázás, a közös nevetés.
Bika
( 04.20 – 05.20 )
Ma mesélj történetet mindenkinek. Azzal, ha megosztod a saját történeteidet az ismerősökkel, segítesz nekik, hogy jobban megismerjenek téged. Nem kell tanmesékkel szórakoztatnod őket, de az fontos, hogy őszintén mesélj nekik a saját életedből vett példákról, anekdotákról. Már ma reggel tartsd szem előtt azt, mennyire jó lenne, ha csak magaddal kellene foglalkoznod legalább pár óra erejéig. Érezned kell, hogy szükséged van erre! Hidd el, lelket önt beléd egy finom tea, forró fürdő, új csizma, egy szépséget erősítő fodrász – összességében egy olyan tevékenység, mely jól esik, amire igényed van. Egy gyógyfürdő egyenesen csodákat tenne a testeddel, hívd el magaddal egy kedves rokonodat vagy barátodat! Kényeztesd magad vasárnap is, ennek semmi és senki nem lesz gátja. A hétvégét követően színesebben látod majd a hétköznapok sok tennivalóját.
Ikrek
( 05.21 – 06.21 )
A maradandó értékeket keresed a mai napon. Ma azok a tárgyak tetszenek, amelyeken látod, hogy igazán masszív darabok, és igazán sokáig megmaradnak majd. Ma az örökkévalóságra készülsz, és arra, hogy minden kitartson az idők végezetéig. Ma egy ismerős, akár volt osztálytárs, egy régi barát kereshet meg téged, de talán váratlanul az ajtódon is bekopogtathat hozzád – ám, mindenképpen jó hírekkel fog szolgálni, úgyhogy állj a hirtelen feltűnéséhez nagyon pozitívan. A nagy örömködésben ne feledkezz meg egyetlen ígéretedről sem, mert ha mégis megteszed ezt, abból kellemetlenséged adódhat. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy a jó, tehát vedd sorba, kinek és mire mondtál határozott igent mostanság, aztán a cselekvés se maradjon el vasárnap.
Rák
( 06.22 – 07.22 )
Nem arra van szükséged, amire vágysz. Érdemes megvizsgálnod a vágyadat, mert könnyen kiderülhet, most csak azért vágysz erre, mert valaki másnak megvan. Könnyen lehet, a vágyad alapja az irigység, ami pedig nagyon nem jó alap. Ezt érdemes figyelembe venned ma. Ma a hangulatod nem éri el a csúcspontot, ugyanis azt tapasztalhatod, hogy senki sem akar veled tartani oda, ahová szeretnél eljutni. Valamilyen programon szeretnél részt venni, de mindenkinek más dolga akad vagy érdektelennek tűnnek a barátaid? Azt hiszed, téged nem szeret senki? Ugyan már! Szó sincs ilyesmiről, csupán a lehetőséget teremti meg neked a sors arra, hogy ismerkedj, ha bátran elindulsz egyedül. Vasárnap a gondolataidat, terveidet sorakoztasd fel, majd szelektálj közöttük. Találj rá egy fontos célra, ami a következő hetekben leköt.
Oroszlán
( 07.23 – 08.22 )
Ma kevered a szavakat, és véletlenül folyton mást mondasz, mint amit gondolsz. Emiatt persze az emberek nem tudják, mit akarsz valójában mondani. Ha ma fontos neked, hogy megértsenek a többiek, minden mondatodat előre gondold végig, és megfontoltan fogalmazz. Ma délelőtt az a legfontosabb, hogy légy nyitott mindenre! Akár egy programjavaslatra, randira, közös főzésre – úgyhogy légy elérhető! Olyan meghívás fut be hozzád, ami egy fergeteges bulira vagy egy gyarapodást ígérő megbeszélésre csábít. Kár lenne kihagyni ezt az alkalmat, már csak azért is, mert társaságba mehetsz, szórakozhatsz, emellett új ismeretségeket köthetsz. Kiélheted magadat, levezeted a benned megbúvó feszültséget. Még akkor is jó lesz, ha nem ismersz mindenkit. Vasárnap pihend ki a teljes hét fáradalmait, mert a jövő hét tartogat némi bonyodalmat.
Szűz
( 08.23 – 09.22 )
Nem is lehetne nagyszerűbb napod ma. Most végre van időd azokra az emberekre, akikre mostanában sohasem volt, és végre van erőd arra is, hogy ezekkel az emberekkel igazán mély beszélgetéseket folytass. Ezek a mély beszélgetések ma mindenkit feltöltenek és segítenek. Egy rövidke utazás vagy hétvégi kiruccanás lenne időszerű? Akár te találod ki a célt, akár másvalaki javasolja azt, az a lényeg, hogy menj társaságba, nevess sokat, így a kedélyállapotod sokat fog javulni. Talán nem néz ki nagy kalandnak az, ami vár rád, meglehet, csak a szomszéd városig jutsz, ám tudd, hogy az égi konstellációk olyan örömökben részesítenek, melyek tartósan feltöltenek energiával. Ha az időjárás egy kicsit is kedvezőtlenebb arcát mutatja, akkor se futamodj meg, válts valóra valamilyen apróbb álmot!
Mérleg
( 09.23 – 10.22 )
Tele vagy kérdésekkel, kételyekkel. A kételyek ma megtámadják a számodra eddig alapvetőnek számító témákat is. Ne félj a kételytől, mert ezek viszik előre a világot. A kételyeid most lehetőséget adnak, hogy megtaláld a válaszaidat, és ha kell átalakítsd az életedet. Ezen a hétvégén többször is elkalandoznak a gondolataid, ráadásul olyan irányokba, amelyek talán elavultnak tűnnek, s látszólag a jelentőségüket vesztették. Ne rágódj túl sokat a múlt kudarcain, csak akkor, ha ezek lelkiismeret-furdalást okoznak, s elnézést kellene kérned valakiktől tedd meg, jók az égi állások a megbocsátáshoz. Végeredményben csakis előre tekints, a jövő fontos, azt tudod kedved szerint formálni. A régi dolgokon módosítani már nem lehet, csak okulni a történtekből, s a tapasztalatokat pedig hasznosítsd a jelen pillanatodban.
Skorpió
( 10.23 – 11.21 )
Nem kell komolyan venned minden komolynak látszó helyzetet ma. A komoly helyzetek hatalma néha abban rejlik, hogy nem merjük megkérdőjelezni a komolyságukat. Abban a pillanatban, hogy mersz viccet csinálni egy helyzetből, az máris veszít a hatalmából. Tárd ki a szárnyaidat, s repülj, ne kösd magadat röghöz, ezen a hétvégén sokat veszíthetnél ezzel a hozzáállással! Merj felfedezni ismeretlen utakat, helyeket és kultúrákat. Már szombat reggel nagyon mozgalmasnak néz ki a hétvégéd, engedd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, most bátran sodortathatod magadat az árral. Eredetileg inkább pihenni szerettél volna? Felejtsd el, hagyd magad inspirálni a pillanat vagy a barátaid által! Felhőtlen jókedvedet semmi sem árnyékolhatja be. Maradjon ez így vasárnap is! Élvezd, hogy minden sikerül!
Nyilas
( 11.22 – 12.21 )
Nehéz kitalálnod, mire vágyik, akit szeretnél lenyűgözni. Nehéz kitalálnod, mit kellene neki megadnod, és hogyan értesd meg vele, fontos neked. Az őszinteség, az őszinte és szerető szavak mindenkire hatnak, még a legkérgesebb szívű ismerősökre is. Intenzív volt az elmúlt két hét, ráadásul pontos célokkal kezdted ezt az évet, pihenni pedig nem volt időd. Épp ezért megérdemelsz egy kis kikapcsolódást ezen a hétvégén a munkát, sőt még az otthoni teendőket is told félre. Az lenne a legjobb, ha aktív és passzív kikapcsolódási ötletek egyaránt beleférnének ebbe a 48 órába, így nem fogsz hiányt szenvedni. Invitáld meg a családodat vagy barátaidat valahová, töltsétek együtt a hétvégét, jót fog tenni mindenkinek egy olyan hely, ahol együtt vagytok, a csend és a béke pedig körülölel benneteket.
Bak
( 12.22 – 01.19 )
Mennyire vagy hűséges az elveidhez, az álmaidhoz, a terveidhez? Ma talán arra kell rájönnöd, hogy az álmaid azért nem váltak még valóra, mert nem vetted azokat komolyan, vagy egyenesen megcsaltad mások álmai miatt. Ideje, hogy ismét a te álmaid legyenek a figyelmed középpontjában. Kitartásodnak és határozottságodnak köszönhetően bármilyen fennakadás vagy gond adódjék a hétvégén, azt nem csak gyorsan, hanem praktikusan és diplomatikusan megoldod, – ez különösen igaz a családodat érintő esetleges konfliktusokra. Bármi, ami régóta nyomja a lelkedet, azt most kimondhatod, így pedig pozitív eredményre jutsz. Munkád és fáradozásod gyümölcse a nyugalom és béke meglapozása és fenntartása. Emellett örömhír lehet, hogy két személy – akiket szeretsz -, képes lesz leülni egy asztalhoz. Vasárnapi terved is lehet hasonlóan nagy cél, hozz létre valami fontosat: például egy takarítás és szelektálás jót tesz.
Vízöntő
( 01.20 – 02.18 )
A legszívesebben felrúgnád az összes szabályt szombaton, és újakat írnál helyettük. Persze ezt nem teheted meg, annak ellenére sem, hogy talán már tegnap vagy tegnap előtt is erre vágytál. Az új szabályok írása helyett egyszerűen csak hagyd, hogy mindenki azt tegye, amit akar, mert így te is azt teheted, amit akarsz. Ugye ma messzire kerülöd a munkát? Helyes! A pihenés legalább annyira fontos, mint a kötelezettségek, ezért elsődleges célod egy kiegyensúlyozott hétvége legyen, mely elvezet egy vidám hétfői nap felé. Most is kizárólag rajtad múlik, képes vagy-e letenni a lantot pénteken, vagy benne maradsz a mókuskerékben. Ezen hétvége pozitív hatásainak eredményeképpen biztosan elindulsz egy olyan úton, melynek a vége egy boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott magánélet lehet, amikor a szakmai kérdések és nyűgök kizárólag munkaidőben kerülnek szóba. Pihenj!
Halak
( 02.19 – 03.20 )
Szeretnéd, ha lenne időd és lehetőséged az önsajnálatra, mert most úgy érzed, erre van a legnagyobb szükséged. Valójában azonban olyan gyorsan zajlanak az események, hogy nincs időd sajnáltatni magad. Emiatt viszont kénytelen vagy megoldani a helyzetet, amiben sajnáltatnád magadat. Túl sok mozgalmasságot és izgalmat ez a hétvége nem tartogat, inkább a békebeli nyugalom ölel körbe, ám mégis élvezni fogod a nagy semmittevést, a csend élményét. Végre elérkezett az idő ahhoz, hogy egy kicsit magad légy, így meghallod a gondolataidat. A közeljövőre vonatkozó terveidet szedd össze, szortírozz, majd állíts fel fontossági sorrendet. Vedd elő a szép emlékeket is, nosztalgiázz, időzz velük kedvedre. Jót tesz majd lelkednek az emlékezés, s ha ennek eredményeképpen valakit megkeresel és találkoztok, az igazi élmény lesz.
Jó hétvégét😗