Előrejelzés – csütörtöktől (14.) – péntekig (15.): Sors feladatok tudatosulnak

2019. február 14. csütörtöktől 15 péntekig

A Nap ezekben a napokban a Vízöntő múltba ömlő vizének csillagai alatt jár, így cselekvéseink most a múlt terheitől való szabadulásra irányulnak. Csütörtökön még a Bak csillagai alatt is látható, így ezek az utolsó napok, amikor az éppen időszerű sorsfeladataink tudatosulnak, rájöhetünk, mi vezet el céljainkig és ezt az utat most vállalhatjuk is. Péntektől már tisztán a Vízöntő csillagai alatt jár a Nap. A Merkúr csütörtökön áll együtt a Sadalachbia szerencsecsillaggal és ezt követően már a Vízöntő jövőbe ömlő vize alatt vonul – így péntektől a gondolatainkban, szellemiségünk terében tudunk tiszta teret engedni az új, szebb és jobb eszméknek. Beszélgetéseink, üzenetváltásaink, eszmecseréink is a jövő tisztázására irányulnak, illetve arról szólnak, hogy ezekkel most előkészülünk arra, ami a jövőben érkezik.

CSÜTÖRTÖKÖN álmainkban képessé válunk látni azt, hogyan élhetjük meg az isteni minőséget a hétköznapjainkban. A Mars a Bika jegyébe lép a Zodiákus körön, így erőnk finomabbá, nyugodtabbá válik és akaratunk innen kezdve a fizikai létezés és a testiség örömeinek megélésére, a biztonság megteremtésére irányul. Kézzel foghatóvá tudjuk tenni azt, ami az energetikai térben már jelen van. Erőnk fizikai síkon is meg akar, meg tud nyilvánulni. Mostantól a lendületesség helyét átveszi a kitartás, a gyakorlatiasság és elszántság. Kora délután érdemes a lelkünkre jól figyelni – megmutatkozhat, mi az, amit ideje kitisztítani, mit érdemes felszabadítani magunkban. A Hold a Bika szarvánál és Nimród csillagai alatt halad – ez a nap szól arról, hogy lélekben felküzdjük magunkat egy magasabb minőségbe!

PÉNTEKEN a nap első felében a tisztázó cselekvések által ráérezhetünk a kapcsolatok működésére, minden oldalról. Az érzések kifejezése időszerű, ez ugyanekkor a szabadságra irányuló tettekre inspirál. Dél és 16 óra között figyeljünk a beugró sugallatokra, ötletekre! A Hold egyben a Tejútra lép, nyílnak az intuíció kapui, érkeznek a lelki élménye, beavatások!

Zentai Annai Asztrológus