Heti Kártyajóslás (február 11-17.): Szerelmesek hete

Itt vagyok a megfordított kártyákkal, és üzenetükkel…
Ezen a napon a kapcsolatainkra, azon belül is kiemelten a párkapcsolatra kérdeztem rá. A kártyákat négy különböző pakli összekevert lapjaiból húztam. Az első kártya a Mágikus süllők és delfinek, míg a másik kettő az Arkangyalok ereje tarotból érkezett. 🙂

A lapok üzenetei:

☝️ Bal oldali kártya (Rózsakvarc) – Tekints magasabbra: A kártya azt üzeni neked, hogy tedd magasabbra a mércét, és légy igényesebb magaddal szemben. Ne ülj a babérjaidon!
Az a helyzet, hogy elengedted magad az utóbbi időben, megelégedtél kevesebbel, mint amire vágysz, és sokkal kevesebbel annál, mint amit megérdemelnél. Ne köss kompromisszumot! A menny segít téged, hogy helyrebillenjen az önbizalmad.
Szánj egy kis időt arra, hogy elképzeld és megálmodd szíved igazi vágyait. Mit szeretnél? Nekem való-e a párkapcsolat most? Milyen kapcsolatot szeretnél? Milyen az ideális társ számodra? Ne külsőségekben gondolkozz, hanem vedd elő azokat az értékeket, melyeket szeretnél megtapasztalni a másik félben és a kapcsolatban.
Ne feledd, megérdemled a nagyszerűt! Megvannak benned is azok a csodálatos értékek, képességek, melyeket elismerve növelheted önbizalmad, s ez hatással lesz a kapcsolatodra, vagy a jövőbeni párkapcsolatodra. Be tudod általa vonzani a megfelelő partnert.
Engedj el minden aggódást és félelmet, mert ezek lassítják a csodás beteljesülést.

✌️ Középső kártya (Hegyikristály) – Mihály kettes: A kártya azt üzeni a számodra, hogy minden sokkal jobb lesz, ha meghozod végre a döntést. Azt, hogy mire vonatozik ez, neked kell tudni. Gondban vagy egy döntéssel kapcsolatban, vagy túlanalizálod a kapcsolataidat, esetleg reménykedsz valamiben.
Sokan közületek olyan helyzetben vannak, hogy a szívük harcol az elméjükkel. A legnagyobb csaták egyike ez, hisz mást súg a szív, mást mond az agy. Ez hosszú távon fárasztó, és kétségeket szül. Bízz abban, hogy képes vagy bölcs és ösztönösen a megfelelő döntést meghozni. Szükséged lehet kompromisszumot kötni magaddal. Most akkor jársz el helyesen, ha keresed a középutat. Azt a megoldást, ami mindkét félnek elfogadható.
Ha épp elakadásban vagytok a kapcsolatban, akkor egy átmeneti megoldás is újra mozgásba lendíti az energiákat köztetek, és ismét közelítetek egymás felé.
Tudatosan törekedj a harmóniára, békére, és bízd magad a Felsőbb Énedre!
Néhányotoknál előfordult mostanában, hogy kételkedtetek a partnerben, vagy magában a kapcsolatban (nagyon kirívó esetben önmagadban). Most csakis a tényekre figyelj, s ne menj bele semmilyen módon vádaskodásba! Igyekezz visszahozni a harmóniát, vagy ha végképp odáig fajult a helyzet, akkor légy elég bátor meghozni a döntést, és kitartani mellette. Ha vele, akkor 100%-ban tedd oda magad, ha nélküle, akkor békével mondjatok búcsút.

👌 Jobb oldali kártya (Angyalkő) – Gábriel királynője: Ha ezt a lapot választottad, akkor ha nem vagy kapcsolatban, valaki igencsak nagy hatást fog gyakorolni rád, vagy már tetszik is valaki. 😉
Tenned kell azért, hogy ez a vonzalom megélje a szenvedélyt, aminek lehetősége benne van az esetleges kapcsolatban.
Most úgy érezheted, hegyeket lennél képes megmozgatni a másikért. 🙂
Férfi esetén jelezhet a kártya egy olyan hölgyet, aki elbűvölő, elragadó személyiség. Szenvedélyes, de független. Ő az, aki belülről ragyog. Akit nem lehet nem észrevenni. Tedd meg a szükséges lépéseket, mert tüzes, szenvedélyes kapcsolat alakítható ki vele.
Ha párkapcsolatban élsz, felélénkül a kapcsolat, tüzesebbé, szenvedélyesebbé tehetitek. Ha kihűlőfélben van, akkor most ismét felszíthatjátok a tüzet.

Suttogó Angyal