Heti Tarot üzenet (február 11-17.): Áttörés, hirtelen, váratlan események

Megérkeztek a heti üzenetek:

Válassz

🗝Bal oldali, első lap: Hevülés
Ha tudod ki, vagy, mit akarsz, és főleg hová tartasz, akkor ez fél siker. De ha hozzáteszed azt a lelkesültséget és azt a belső izzó vágyat, ami hajt, akkor a siker teljessé válik. A lelkesültség árnyoldala a kitartás hiánya. Ha ezt a lapot választottad, akkor üzenet érkezik arra nézve, hogy ne add fel a célod, jó az irány! Tartsd tovább életben a hevülésed (lelkesedésed) irányát, és célját. ÉS keresd meg, mi az az életedben, ami kiváltja ezt az érzést belőled. Mert sokan cél nélkül várják a megváltást.

🗝Középső lap: Áttörés
Hirtelen, váratlan lehetőségek várnak most ránk! Merd őket megragadni! Az eddig elakadt erők most végre utat kapnak a sorstól és beindulhatnak azok a folyamatok, amiket elterveztél, véghez akartál vinni, de valamin mindig elbuktál. Az áttöréshez Rád is szükség van. Neked is oda kell tenned magad, és beletenni minden maradék energiát, és lendületet, amit csak fel tudsz lelni. Az eredmény magért beszél: azok a falak, amik eddig akadályok voltak benned, most leomlanak majd!

🗝Jobb oldali, harmadik lap: Bolond
Ez a lap a szabadság és az önfeledtség lapja. Szeretem, mert a spontaneitást, a túlgondolástól mentes létezést testesíti meg. Azt, az állapotot, amikor összhangban vagyunk mindennel: mint gyerekkorunkban. Semmiről nem gondoljuk, hogy milyen, inkább csak elfogadjuk. A Bolond nem szenved, mert a valóságra reagál és nem a fejben lévő elvárásokra. A héten szerezz vissza ebből a spontaneitásból valamennyit!

Forrás: Roni – kulcs önmagadhoz