Heti Előrejelzés – március (18-24.): Telihold közeledik, ami aktiválja, idejétmúlt dolgok elengedését…..

A hét legfontosabb eseményei-történései:

HÉTFŐ

Délelőtt kerül a Vénusszal szembe a Hold.

Majd egész nap a retrográd Vízöntő Merkúr hatása alatt vagyunk, mely egyszerre több vonalat nyit párhuzamosan, így kapcsolódunk szabadulás igényünkkel, de azzal az energiával is ami ebben gátol, s jobban megérthetjük, mi az amit pótolnunk kell, legyen figyelem önmagunk felé. A befejezetlen feladat amivel lemaradtunk, amivel magunk vagy mások számára tartozunk, azt most behozhatjuk.
A késő délutáni óráktól fáradékonyabbak lehetünk, most jobban érezzük fizikai, testi igényeinket is.

KEDD

Hold még oroszlánban jár.

A Vénusz eközben a Bakban, a Holdtól 6.házban.

A nap első fele, mely hiedelmeinkkel szembesít, tükröket tartva elénk, mert így tudjuk felmérni, jelen fejlődésünkben mennyire képesek segíteni, jobbá, erősebbé válni. Gyerekeinkkel való viszonyunk változóban van, mert ők jelzői annak, képesek vagyunk e rugalmasabbak lenni, s belátni, ahogy szavaikkal, gesztusaikkal tudnak minket tanítani…
A nap második felében: kötelességeink, feladataink szólítanak, melyeket igyekszünk jól ellátni,
de tanuljuk, hogy bármennyit is teszünk ezért, az eredmény nem mindig fogja magát rögtön megmutatni.

SZERDA

Hold, délután a Szűz jegyébe lép, s onnantól fogva érezhető a Telihold energiája, mely következő nap hajnalán, ebben a nakshatrában teljesedik ki.
Hajnalban kerül szembe a retrográd Merkúrral a Hold, délelőtt pedig a Neptunnal, hozott tudatállapotainkra emlékeztetve, elektromágneses turbulenciákat erősítve a térben.

Mivel a Szűz-Halak tengely fizikai testünk témája is, praktikus tennivalóink mellett, most jobban érezzük a terheket, s ha eddig magunkra nem figyeltünk, most ideje elkezdenünk.
Terápiás folyamatok, gyógyító találkozások adnak lehetőséget magunkkal jobb kapcsolatba kerülni, valódi szükségleteinket felmérni, s eszerint kezdeni működni.

CSÜTÖRTÖK, EGYBEN TELIHOLD IS

A Plútó a Nyilasban, és a Mars is a Kos jegyének végén.

Fontos álmokat hozhat ez a hajnal, mely segíthet testileg, lelkileg tisztulni, érzelmi folyamatainkat jobban átlátni, feleslegeinktől megszabadulni.
A Halakban járó Nap önismeretünk fontos pillanata, a Napenergiában járó Szűz Hold pedig képes eddigi tapasztalatainkban rendet tenni, a lényegest a lényegtelentől leválasztani. A problémáinkra, áldozati témáinkra érzelmi, szellemi, fizikai kúrákat, oldásokat találni. Egy feladat zárul most le, mely családi, közösségi negatív sémáktól kezd el függetleníteni. Hogy milyen országban, családban, hitrendszerben születtünk, azt múltunk determinálta, hogy ezzel mit kezdtünk, azt nekünk, teljes felelősségünk tudatában kell eldönteni.
Elsősorban lelkiismeretünkkel kell elszámolni.

Ezen a napon nincs értelme fontos döntéseket hozni, viszont könnyebb rendet tenni, és a régi hatásokat magunk mögött hagyni: kívül és belül….

PÉNTEK

A Vénusz már a Vízöntőben jár.
Délután a Hold a Mérlegbe kerül, de marad marsikus hatás alatt.

A Mars jegyváltása miatt kaotikusabb a nap, mivel innentől a megtartás, az értékek energiái kezdenek fontosabbá válni, de még érezhetőbbek a Kos megújulást akaró minőségei…Energetikailag képesek vagyunk most jobban összezavarodni, mivel aktívak vagyunk, de ritmusunkban, hozzáállásunkban túlzásaink függvényében el kell kezdenünk változni,
Sok a feladat, de igyekezzünk nem kapkodni.

SZOMBAT

Fontos találkozók és beszélgetések ideje, melyben ideje tisztázni szituációkat, s látni, hogy amire ez idáig vágytunk, meg tudtuk e valósítani, ha pedig nem, akkor nem kell-e a fókuszunkat máshová tenni…. Most bensőbb, intimebb igényeinkre tudunk rávilágítani.

VASÁRNAP

Kapcsolati problémáink, lejárt értékeink most megnyilvánulhatnak, mert ideje van ragaszkodásainkkal szembe nézni, s ami idejétmúlt, elengedni. Itt szokások, negatív tendenciák tudnak oldódni, erőt kapunk valamit magunk mögött hagyni.
Este éri be a retrográd Merkúr a Neptunuszt, mely számítógépes problémákat, elektronikai anomáliákat okozhat, érdemes arra figyelnünk, milyen hatás alatt döntünk, teszünk! Mert, bármi ami manipulatív, most jobban lehet látni, illúzióink rabságából könnyebb kiszakadni,.
Késő este a Skorpióba lép a Hold, mely  halálélményeinket , ezzel kapcsolatos félelmeinket hozhatja felszínre álmainkban.  Kezdünk tisztán látni.

Szeretettel Csom Mari