Heti Tarot üzenet (március 18-24.): Éld az életet

Válassz a lapok közül, az első gondolat mindig a legjobb… Gondolj valamire, remélem választ kapsz rá.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

💥Bal oldali első lapunk: küszködsz azzal, hogy mindig megfelelj másoknak. Bilincseidet magadnak hozod létre, és azok, amikor nyomasztóvá válnak, nem tudod őket levágni. Küszködsz ezekkel a a visszahúzó, korlátozó erőkkel, amik fogva tartanak. Többféle dologra is utalhat az életedben, amit meg kell vizsgálnod: mi vagy ki az, aki függésben tart? Lehet ez élethelyzet, lehet gondolat is, lehet személyhez fűződő kapcsolat is. Lehet megfelelési kényszer, ami miatt nem vagyunk önmagunk. Nos, a TE esetedben mit kell levágni ahhoz, hogy fellélegezz, és végre a saját életed éld? Ha megvan, ne habozz!

💥Bármire is gondoltál, most váratlanul világos sugallatokkal megtalálod a helyes válaszokat. Az elkövetkezendő napokban érdemes résen lenni, mert többször is AHA! – élményben lehet részed. Ez lehet egy ötlet a vállalkozáshoz, vagy épp egy kérdésre a válasz, amire már régóta vársz… nos, most megkapod, váratlanul és tisztán. Most közelebb vagy az isteni inspirációhoz, mint máskor. Feladat: figyelni a belső hangra, és a világban megmutatkozó jelekre, amelyek választ adnak a kérdésedre! Ezen túlmenően pedig lehetőséged van szellemi értéket létrehozni.

💥Jobb oldali, harmadik lap: Nem kell megijedni, több síkon értelmezhető lapunk van: első síkja a függőségeink felülvizsgálata: mi vagy mik azok a helyzetek, emberek vagy tevékenységek, amelyek egészségtelenül uralkodnak a mindennapjainkon, és amelyek által kevésbé vagyunk fókuszáltak és összeszedettek. Ezeken keresztül befolyással lehetnek ránk. A másik a kreativitás szintje: hogy állsz a saját kreativitásoddal, a teremtő erőddel? Tudsz-e, szeretsz-e alkotni, létrehozni valamit? Mi az a tevékenység, amiben, ha elmerülsz, értéket hozol létre? Vizsgáld meg a héten ezeket az életedben. Harmadik síkja a szexualitás. Meg mered-e élni ezt örömben és szabadságban? Megadod-e magadnak és partnerednek, ennek minden szépségét? Ha épp nincs partnered, érkezhet feléd ilyen jellegű gesztusokkal tapasztalat. Ha pedig van, akkor éld meg és fejezd ki a benned lévő örömöt.

forrás Roni-Kulcs Önmagadhoz