Hétre szóló Segítő üzenetek: Pozitív és eseménydús időszak következik

Megérkeztek a hétre szóló lapok az őrangyal tarot-ból, hogy az életed szebbé, könnyebbé tegyék.
Csendesedj el, vegyél néhány mély lélegzetet, és kérd az angyalaid segítségét. Gondolj a téged foglalkoztató kérdésre vagy arra, hogy szeretnél heti útmutatást kapni. Az angyalok segítségével válaszd ki a hozzád szóló lapot (balról jobbra 1,2,3), majd hozzászólásban írd meg a döntésed.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

 

1. Az első kártyalap üzenete szerint egy szerencsés elmozdulás érkezik az életedbe, és így a megoldás is meg fog mutatkozni. Egy olyan helyzetről van szó, amely miatt sokat aggódtál. Felejtsd el az aggódást, és figyelj inkább a pozitív jelekre. Közel van a boldogság.

2. A második kártyalap üzenete szerint nagyon jól alakulnak a dolgaid, és eljött a te időd. Add önmagad minden helyzetben, hiszen így tudod a legtöbbet kihozni az életedből. Legyél nyitott a váratlan lehetőségekre, mert bennük rejlik a legjobb megoldás.

3. A harmadik kártyalap üzenete szerint életednek ez most egy nagyon pozitív időszaka. Ez nem véletlen, és nem is szerencse, hanem az eddigi erőfeszítéseid következménye. Sokat dolgoztál azért, hogy az életed a megfelelő mederbe kerüljön, és most megkapod ezt a boldog időszakot.

A képen a következők lehetnek: 1 személy

A csodák világa