Horoszkóp Csütörtökre: Itt az idő, Magadra Fókuszálj

HOROSZKÓP SZERDÁRA

Kos
( 03.21 – 04.19 )
Szívesen kezdenéd újra ezt a hetet ms, de úgy érzed, erről máris lemaradtál. Nyugalom, minden nap új lehetőség az újrakezdésre, így ma is újrakezdheted a hetedet. Ma megtervezheted, mit és hogyan akarsz tenni holnap és holnap után a siker érdekében. Elvagy, mint a befőtt! Ismerős ez a mondás? Ma nagyon igaz lesz rád, egyszerűen semmi nem tud kizökkenteni a nyugalomból, – sőt, még Te fogsz tudni másokat csitítani, elirányítani. Ha kérdeznek, mindenre van jó válaszod, egyáltalán nem érdekelnek a nehézségek, nem foglalkozol a világ nagy dolgaival, önmagadat helyezed középpontba, és jól érzed magad.
Bika
( 04.20 – 05.20 )
Úgy érzed, árgus szemek követnek mindenhova, és minden szavadat figyelik. Talán ma kell megtartanod egy előadást, vagy fel kell szólalnod egy értekezleten, vagy egyszerűen csak el kell mondanod valahol, mi történt veled. Bárhol is kell ma beszélned, mielőtt megszólalsz, csendesedj el, és csak a szívedből szólj. Ma furcsa reakciókkal találod szembe magadat, rengeteg impulzus érkezik hozzád a nagyvilágból, vegyes hatások ezek. Akad, aki a bajával keres meg, mások rád akarják testálni a saját feladataikat, de könnyen lehet, hogy a szerelem kopogtat az ajtón. Bika létedre többször is elbizonytalanodhatsz, ezek holnapra megszűnnek, s rájössz, minden úgy jó, ahogy van.
Ikrek
( 05.21 – 06.21 )
A pénz talán sokkal fontosabb szerepet játszik ma, mint ahogy szeretnéd, vagy mint ahogy az egészséges volna. Most lehet, hogy mindent a pénzen keresztül vizsgálsz, és mindenben az anyagi értéket keresed. Érdemes lenne a pénz és az anyagiak helyett a saját belső békédet a gondolkodásod középpontjába állítani. Ma a főszerep az érzelmeké, az odaadásé, a kedvessége! Ennek a hármasnak az ötvözetét alkalmazd egész nap, így a környezeted biztosan körbe fog rajongani. Ne álld útját az áramló impulzusoknak, ne söpörd szőnyeg alá a felbukkanó, ám esetlegesen furcsának tűnő érzéseidet, netán vad vágyaidat. Komolyan foglalkoznod kell most saját magaddal és lelkivilágoddal!
Rák
( 06.22 – 07.22 )
A mai nap a vidámság napja. Ma egész nap kuncoghatnékod van, egész nap vidáman veszed az akadályokat. Azt is megfigyelheted, hogy amikor valóban jókedved van, valóban könnyebb megoldani még a nehéz helyzeteket is. Könnyen lehet, meg kellene őrizned a jókedvedet az egész hétre! Rendkívül hatékony leszel ma, környezeted jelentős része csak ámul és bámul téged, valamint nagyszerű tetteidet. Most nyugodtan rátehetsz egy lapáttal, sőt, legyen bátorságod előállni vad ötleteiddel, ugyanis nagyon könnyen megtalálod azokat az embereket, akik szívesen fognak támogatni a megvalósítás során. Légy nagyon elégedett magaddal!
Oroszlán
( 07.23 – 08.22 )
Szükséged van, hogy szilárd alapokra építsd a jövődet. Szükséged van, hogy olyan társak vegyenek körül, akikben feltétel nélkül megbízol. Ma felmérheted, kik azok a környezetedben, akikkel szívesen építesz új és boldogabb jövőt magadnak, és kik azok, akiket ebből a tervedből jobb, ha kihagysz. Kommunikációs képességed legjavát tudod ma kamatoztatni, könnyen megtalálod a közös hangot másokkal, hibátlanul tudod a különféle információkat tovább adni, s ha kell, hozzátenni valami pluszt, amitől még értékesebb lesz. Ha ma állásinterjúra, netán egy fontos megbeszélésre vagy hivatalos, akkor nyert ügyed van, jobban fogsz teljesíteni a vártnál.
Szűz
( 08.23 – 09.22 )
Sokkal messzebb juthatnál, ha a boldogságodat követnéd. Ahelyett, hogy előre ki akarod találni, hol kell lenned egy hét, egy hónap vagy egy év múlva, most határozd el, hogy a benned lévő örömet követed majd. Ez az öröm segít kikerülni a nagy buktatókat és csapdákat. Ez a mai nap nem lesz túl kedvező számodra, már reggel akadályok állják utadat, délelőtt pedig bármihez nyúlsz, az szinte sorban balul sül el, vagy kétszer annyi időbe kerül, mint máskor. Ne izgulj! Jupiter annyiban segít, hogy a komoly veszteségek elkerüljenek, illetve, ha odafigyelsz, s nem ugrod át a részleteket, akkor sok kellemetlenségtől megóvod magadat.
Mérleg
( 09.23 – 10.22 )
Fel kell ismerned, a vágyaid valódi utat mutatnak. Fel kell ismerned, a vágyaid tényleg megmutatják, mit érdemes tenned, merre érdemes menned, merre érdemes az életedet alakítanod. Szerdán ragaszkodj a vágyaidhoz és ragaszkodj a célodhoz, hogy azt választod, amire vágysz. Nagyon sok tennivaló vár rád, emellett adódnak új feladatok, úgyhogy nagyon kell iparkodnod, hogy nyugodt lélekkel tehesd le a lantot este. Ha a múlt hétről is maradt pár kötelezettséged, akkor azokat helyezd előtérbe, próbálj magasabb fokozatra kapcsolni és cselekedni. Ha kell, hát vállalj be pár túlórát, ez elsősorban a Te érdeked, nem pedig másé.
Skorpió
( 10.23 – 11.21 )
Figyeld meg a női bölcsesség vonalát az életedben. Van az életedben egy idősebb nő, aki számodra olyan, mint egy jó boszorka, bölcs tanácsadó. Valaki fiatalabb életében pedig te vagy ugyanez a jó boszorka és jó tanácsadó. A férfi Skorpiók számára természetesen ugyanez vonatkozik ma a férfibölcsességre. Figyelj ma minden mozdulatodra, gesztusra, reakcióra, s legfőképpen a kimondott szavakra! Az, hogy kinek, mit és hogyan kommunikálsz, többet nyom a latba, mint maga a téma, amelyről szó esik. Szorítkozz a tényekre, legyél egyértelmű, őszinte és diplomatikus. Ha köntörfalazol, azt a beszélgetőpartner könnyen megérzi, és elbeszélhettek egymás mellett.
Nyilas
( 11.22 – 12.21 )
A mai nap a határozott döntések napja, éppen ezért ma érdemes határozottan és hangosan kiállnod magadért és az érdekeidért. Vedd észre, ma mindenki azt várja tőled, hogy határozottan dönts, nyilvánítsd ki az akaratodat. A döntés jogát ma nem tudod átruházni senki másra sem. Nyilasként nem eshet nehezedre felvállalni őszintén a véleményedet, de ma ez a körülmény fokozottan igaz lesz! Csak nyíltan és mindenféle kibúvó keresése nélkül oszd meg gondolataidat másokkal, így nem adhatsz teret félreértéseknek. Ki kell mondanod, ami a bögyödet nyomja, legyen szó suliról, munkahelyről vagy a családi közegről.
Bak
( 12.22 – 01.19 )
Fölösleges lenne azon bosszankodnod, hogy valaki nem teszi meg, amit kérsz. Azon kellene inkább elgondolkodnod, miért nem teszi meg, amit kértél. Helyezkedj bele az ő helyzetébe, képzeld el, te mit éreznél, mit gondolnál, ha te lennél ő. Könnyen rájöhetsz, ő egy kényszerpályán mozog ma. Ma folyamatosan feszegeted a határaidat, erődön felül próbálsz teljesíteni, másoknak segíteni, de ez magában rejti a gyors kifáradás és a rossz közérzet lehetőségét. Ne hajtsd túl magadat, nem kell a dupla sebesség, még megcsömörlesz bizonyos feladatoktól, és közben gondolj arra, hogy még csak szerda van, s igencsak messze a hétvége.
Vízöntő
( 01.20 – 02.18 )
Óvatosan kellene továbblépned egy olyan helyzetből, amelyben már mindent megpróbáltál. Ma elérkezett az ideje, hogy felismerd, már nem maradhatsz, már nem tehetsz semmit sem. Azok a helyzetek, amelyekben tehetetlen vagy, talán csak azt igénylik, hogy engedd el őket és lépj tovább. Ha az a fura érzés uralkodik el rajtad, hogy téged senki sem szeret, vagy épp ellened van az egész világ, senki nem támogatja az ötleteidet, akkor tudd, hogy a te készülékedben van a hiba! A gond ott gyökerezik, hogy ma nem vagy kibékülve saját magaddal, s az elmúlt napok teljesítményei sem javítottak hangulatodon, ezáltal mindenkire kivetíted negatív érzelmeidet.
Halak
( 02.19 – 03.20 )
Itt az ideje, hogy kicsit könnyedebben, játékosabban tekints magadra és az életedre. Talán azért érzed, hogy beleszorítottak egy helyzetbe, mert te magad zártad magad be magad a vélt és valós ígéretek börtönébe. Szerdán itt az ideje, hogy lebontsd ezt a börtönt, és felszabadítsd magadat a hamis kötelezettségek alól. Meglepően sok kihívással találhatod szembe magadat, alkalmanként kapkodnod kell a fejed, hogy mindent észrevegyél. Akad majd nehéz, borzongató és izgalmas tennivaló egyaránt. Ez a vegyes állapot épp jókor érkezik, mert igazán tettre kész vagy mindenféle feladat elvégzésére, és a felhalmozódott energia így jól fel is használható. A mai napon nincs számodra lehetetlen!