Fényhíd üzenete Teliholdkor: Teljes átalakulás és megújulás előtt állunk

PÉNTEKEN 13:13 órakor egzakt a telihold (magyarországi idő szerint, tehát más időzónában az oda vonatkozó eltérést kell figyelembe venni), amely most ismét különleges helyzetben látható. A Nap és az Uránusz együttállása a Holddal alkot fényhidat. A Hold ekkor a Szűz csillagkép Angyal részénél halad, a Nap a Halak csillagkép felfelé úszó, karmikus körforgásból kiemelkedő halának fonalánál, az Uránusz pedig a Cet csillagzat felett, a Kos feje előtt látható (hamarosan ténylegesen a Kos csillagképbe érkezik majd). A Zodiákus körön mindez így jelenik meg: a Hold a Mérleg jegy legvégén, a Nap a Kos jegy legvégén és az Uránusz a Bika elején halad. A lélek szintjén tehát korszakváltásban, új idő elindulásában vagyunk, ami lassan már a stabilizáló, anyagba öntődő időszakba fordul át – a teliholdat követően kezdjük el működtetni az új rendszert, az új energiákat és biztossá, stabillá tenni azt, ami elindult. A szellem és az isteni önvaló szintjén pedig a következő történik:


Cselekvéseink erejét most ahhoz kapjuk, hogy eddigi életutunkat összegezve, önmagunkkal számot vetve, az új kezdetre készülve, a szeretet és rálátás erejével kiemelkedjünk az eddig járt ördögi körből, kilépjünk az eddig futtatott negatív, félelem-manipulált gondolatokból és beidegződésekből, letéve a megfelelési kényszereket, hatalmas erőt érezve az új és jobb kezdetre, a szabadság állapotára. Mindezt segítik a lélek tiszta hívásai, az angyalok súgásai és segítő megnyilvánulásai, valamint az az ösztön, amely által még nemesebb emberré kívánunk válni. A telihold fényhídja szinte a talpunk alatti gyökereket köti össze a fejünk feletti célokkal, irányokkal – mint egy irányfény ragyog ekkor a Nap és a lélek jelenti az alapot, életünk építményének stabil, biztos alapját, a most kirajzolódó célokhoz. Fontos lehet, hogy tevés, a cselekvés, az energiabefektetés előre vivő, követendő minőségként jelenik meg!


Mindennek köszönhetően igen mély eszméléseket, ébredéseket hozhat a mostani telihold (egy T-kvadrátot képez a Plútó-leszálló Holdcsomóval), így bármely adódó helyzetre megoldást adhat a radikális, gyökeres átalakítás, a régi rendszer megszüntetése, a teljes megújulás, a valódi, számunkra szent értékek jegyében! Most döbbenhetünk rá arra, hogyan működtünk eddig és mivel teremtettük az életünket – egyúttal arra is, hogyan szeretnénk azt teremteni valójában. Mindezt a folyamatot pedig segíti az, hogy szívünk-lelkünk mélyén ébredezünk a saját legmélyebb igazságainkra és képesek vagyunk megerősíteni hitünket és bizalmunkat (nyilas Jupiter). A hit és bizalom ereje segíti a most zajló átalakulásokat!

Zentai Anna
asztrozófus