Segítő Üzenetek (április 15-21.): Döntések időszaka

Megérkeztek a hétre szóló lapok az őrangyal tarot-ból, melyek üzeneteivel szebbé, teljesebbé teheted a heted. Csendesedj el, vegyél néhány mély lélegzetet, és kérd az angyalaid segítségét. Gondolj a téged foglalkoztató kérdésre vagy arra, hogy szeretnél heti útmutatást kapni. Az angyalok segítségével válaszd ki a hozzád szóló lapot (balról jobbra 1,2,3), majd hozzászólásban írd meg a döntésed.

Fogadjátok őket a szívetekbe, és éljetek az útmutatás szerint.

1. Az első kártyalap üzenete szerint ez a mostani az életednek egy olyan időszaka, amikor rengeteg új lehetőség fog megnyílni előtted. Érdemes nyitottnak lenned, mert olyan ajtók nyílhatnak meg, melyekre korábban nem is gondoltál. Figyelj a visszatérő gondolataidra is, mert azok fontos üzenetet rejtenek számodra.

2. A második kártyalap üzenete szerint most érdemes tanulnod, fejlesztened magad, különösen azon a területen, ahol a legnagyobb kérdéseid vannak az életedet illetően. Nyugodtan fordulj máshoz is segítségért. Ha megoldod a felmerülő kérdéseidet, és meggyógyítod az életed, akkor ide is meg fognak érkezni a legnagyobb csodák. Érdemes most időt és energiát befektetned.

3. A harmadik kártyalap üzenete szerint az életedben ez most a döntés időszaka. Most választhatsz, hogy merre szeretnél tovább menni. Folytathatod az eddigi utadat is, de választhatsz valami teljesen újat is. Mindkettőből ki tudod hozni a legjobbat az égiek segítségével, ezért ne engedd, hogy a döntés szorongást hozzon az életedbe. Hallgass a szívedre, és ne legyenek kétségeid.