Heti Tarot üzenet – május 13-19.: Győzelem, hírnév és elismerés

✍️Általánosan elmondhatjuk, hogy továbbra is a cselekvés és a növekedés lapjait kapjuk. A növekedés, a siker, és a erővel kapcsolatos dilemmákat kell tudatosítani, megélni, és gyakorolni. Ehhez kívánok nektek szép hetet.

🗝A bal szélső lap: Most lehetőséged lesz az ellentéteken keresztül megtapasztalni dolgokat. Meg kell látnod, hogy az erő, a döntés minden esetben nálad van. És minden esetben a belső egyensúlyodból fakad. Ehhez a belső erőhöz kell visszanyúlnod, és innen élni meg a választásokat. A kettősségből látni kell, hogy minden út ugyanoda vezet, és végső soron nincs rossz döntés, csak kerülő út. Mi vagy ki az életedben az erő, amely megoszt, és amely kibillent a belső békédből? Keresd meg és oldd fel: vállald a döntésekből származó felelősséget, amit nem szeretünk. Könnyebb úgy megélni dolgokat, hogy ha más hoz döntést, és mert másra lehet tolni az ebből származó eredményt.

🗝Középső lap: csodás heted lesz. A Császárnő, a növekedés, a bőség, a termékenység és a szépség lapja. Ő maga a NŐ, nagybetűvel. Így ha fizikai szinten keressük a választ, akkor anyagi növekedést és termékenységet (terhesség lehetősége is lehet, az érintettek számára – férfiak esetében ez a párjukon keresztül nyilvánul meg); lelki szinten művészi alkotóerőt, szellemi szinten ötletgazdagságot és találékonyságot, kapcsolati szinten pedig új kapcsolatokat vagy a meglévők gyarapodását jelenti. Jövő hét folyamán váratlan formában érkezik meg hozzád a bőség és a növekedés, a gyarapodás és a siker érzése. Fogadd örömmel és hálásan. Bármilyen formában érkezhet, hiszen a bőség nem csak anyagi természetű! Érzelmi bőség, szellemi bőség, szeretetteli bőség, ötletbőség, és még mennyi szépséges bőség van a világon! Fedezd ezt fel a jövő hét folyamán!

🗝Jobb oldali lap a győzelem, siker, hírnév és elismerés kártyája, ezzel kapcsolatban az örömöt, az elégedettséget jeleníti meg. Sikereink most a világ számára is nyilvánvalóvá válnak, látványos módon a környezetünk visszaigazolja eddigi ténykedéseink eredményét. Munka terén elismerés, párkapcsolat terén békés, szerelmes időszak, kapcsolataink terén gyümölcsöző együttműködés várható. Előrejelzi, hogy, hogy erőfeszítéseinket és fáradozásainkat a jól megérdemelt siker koronázza. A felteendő kérdés: Mit szeretnél valóban elérni? Mit jelent számodra a siker, és győzelem fogalma? El tudod fogadni?

Roni – Kulcs Önmagadhoz