Aktuális Energiák: Kiemelkedő ideje van a termékenységnek!

Aktuális Energiák: Kiemelkedő ideje van a termékenységnek!

A Nap Nimród lábának csillagánál halad el, ahol az Eridanus folyó, a Misztikus Út kezdődik.
Felmerül a kérdés, hogy kész vagyunk-e elindulni azon az úton, ami sodrásiránnyal ellentétes,
amely a külvilág (és sokszor önmagunk számára is) érthetetlen, de amelyikről tudjuk, érezzük, hogy HAZA vezet?
Elmerünk-e azon az úton indulni, ahol már nem kereshetünk kifogásokat, nem hibáztathatjuk a külvilágot, és nem várhatunk el semmit a világtól? Azon a beavató úton, ahol mindennek ami velünk történik, annak okát csak Önmagunkban kereshetjük?

A Vénusz az Istenek szerelmi fészke előtt vándorol. Kiemelt ideje van a termékenységnek, a szerelemnek és a szerelemmel teremtésnek.

Vasárnap belép az Ikrek jelébe megnyitva a kaput a kapcsolataink megértésének, a harmonikus kommunikációnak, a művészi önkifejezésnek, a bennünk élő, néha egymásnak feszülő kettősségek harmonizálásának.

A vasárnap estére bepontosodó Nap és Neptunusz kapcsolata üzeni, hogy ideje van a lélek mélyéből cselekedni, megértve sorsunk mélyebb összefüggéseit. Napunk megvilágíthatja, hogy életünk látható eseményeit a láthatatlanban rejlő erők irányítják. És ha ezt nem vesszük figyelembe, ha csak a láthatóra hagyatkozunk, akkor élünk illúzióban (és nem fordítva).

Ráláthatunk lelkünk legmélyén rejtőző érzéseinkre, lehasított lélekrészeinkre, magunkhoz ölelhetjük őket, segítve magunkat ezzel, hogy újra egységbe kerülhessünk önmagunkkal.
Ráláthatunk önáltatásainkra, illúzióinkra és így megmutatkozhatnak a lelkünk legmélyebb igazságai.

Ráérezhetünk önmagunk végtelenségére, arra, hogy sokkal több vagyunk annál, mint amilyen szerepbe próbáljuk bepréselni nap mint nap önmagunkat, és a világunkat.
Hogy a Nagy Egész szemén át szemlélve bármit is élünk meg éppen most, az csupán kicsinyke jelenet örökkévalóságunk színpadán.
Létezésünk nem ebben a tér-időben kezdődött és nem is itt ér véget.

Botos Orsolya

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X