Gyógyító Angyali üzenet szombatra: Itt az idő, VÁLASZTANI

Gyógyító Angyali üzenet szombatra: Itt az idő, VÁLASZTANI

A múltban szerzett tapasztalatok, az eddig átélt élmények tanulsága adja az alapot ahhoz az új kezdethez, amelyet most várunk. A változást, az áttörés ízét érleljük magunkban, de ehhez először is türelmesen és céltudatosan megvárhatjuk a megfelelő időt, helyzetet, hogy a már beérő áttörést megtegyük. A számunkra legmegfelelőbb pillanatot érezni fogjuk – ekkor pedig majd, minden addigi félelmet, gátlást meghaladva lépni tudunk.

Az igazi nagy áttörés valójában a tudatban jön el. Erőteljes impulzusok adják az inspirációt arra, hogy kitörjünk régi tudati beidegződésekből, hogy elhiggyük végre: amit igazán szeretnénk, az megjár nekünk, az valóság lehet! Hogy vállalhatjuk magunkat úgy, ahogyan vagyunk, azt, akik vagyunk!

Ideje van választani – önmagunkban, önmagunkat. Határozottan eldönteni, hogy az isteni minőséget, a lelkünket táplálót, a lelkünkkel azonosat, egyet választjuk. Hogy bármi van kívül – valójában az számít, amit belül érzünk, tudunk! A lelkünk igaz útját járni és ezt vállalni minden téren, minden helyzetben – ez fog sikerre vinni most és a jövőben is. Zentai Anna

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X