Horoszkóp péntekre: Könnyed, nyári kapcsolatok ideje

Horoszkóp péntekre: Könnyed, nyári kapcsolatok ideje

🌸HOROSZKÓP PÉNTEK🌸

Kos
03.21 – 04.19
Kicsit össze vagy zavarodva az idővel kapcsolatban ma. Egész nap azt hiszed, hogy még szerda van. Esetleg kedd, vagy máris péntek. Az is könnyen kiderülhet, hogy egy határidő, amiről azt gondoltad, a jövő héten esedékes, mégis ezen a héten van. Vagy volt. Mondjuk tegnap. Utálod az igazságtalanságot? Ma pedig látni fogsz ilyen élethelyzeteket, s nem valószínű, hogy közömbös tudsz maradni. Vigyázz, mert gyorsan elveszítheted a türelmedet, felcsattanhatsz, ez pedig vitára adhat okot. Nehéz helyzetben leszel, mert nem szabadna beleavatkoznod mások ügyeibe, de nem biztos, hogy vissza tudod fogni magad.

Bika
04.20 – 05.20
Igazán könnyű felbosszantani téged a mai napon. Ma igazán könnyen dühbe gurulsz a legapróbb apróságokon is. Ez ellen pedig a legjobb, ha tudatosan, foggal-körömmel őrzöd a nyugalmadat. Igen, akkor is, amikor nehéz. Sőt! Akkor érdemes a leginkább a hidegvéredre koncentrálnod. Ma elsősorban azért szorgoskodsz, hogy egy jelentős üggyel összefüggésben teljesen tisztán láthass, ezért a legokosabb, amit tehetsz, hogy megfigyelő pozícióba helyezkedsz. Ám lehet, hogy a végén mégis mindenki a te véleményedre kíváncsi… A megkeresések és keresztkérdések ellenére is érdemesebb hallgatnod, és nem beleavatkozni mások vitáiba.

Ikrek
05.21 – 06.21
Végre megtalálod az igazit! Hogy miből? Abból, amiből hetek óta keresed. Mindegy, mire vágytál az elmúlt hetekben, az most megérkezik az életedbe, szinte teljesen magától értetődően. Olyan egyszerű lesz minden, hogy azon csodálkozol, miért nem történt meg mindez korábban. Kedélyállapotod kissé ingadozó, néha kiszámíthatatlan, hogy épp fenn vagy lent leszel, olyan, mintha hullámvasúton ülnél. Ez a fajta szélsőségesség nem tesz jót neked, sem emberi kapcsolataidnak, felesleges konfliktusokba bonyolódhatsz. Ez az állapot holnap reggelig tart, úgyhogy próbálj tudatos lenni, visszafogott, s vonulj vissza, ha érik egy vita…

Rák
06.22 – 07.22
Néha egyszerűen túlbonyolítod a dolgokat, és ott is csavaros megoldást keresel, ahol csupán egy faékre lenne szükség. Érdemes csütörtökön tudatosan az egyszerűséget választanod. Ne felejtsd el, ha egy megoldás ma bonyolult, biztos lehetsz benne, hogy az nem a jó megoldás. Nem találod a helyedet? Még az egyszerű feladatok is komoly kihívást jelentenek ma? Ne aggódj, Mars nehezíti meg a dolgod, de csak holnap reggelig! Talán akkor jársz a legjobban, ha csak a kipróbált, és jól bevált dolgokhoz nyúlsz, és új fába ma nem vágod a fejszéd. Szervezetten és logikusan végezd el a rutinfeladatokat, minden mást halassz holnapra.

Oroszlán
07.23 – 08.22
Mindazt, amit most nagyon-nagyon lassan csinálsz, lehetne kicsit gyorsabban is. Vagy sokkal gyorsabban. Abban a tévhitben tartod magad, hogy a jó munkához idő kell, ami viszont nem teljesen igaz. A te rutinoddal és a kezedben lévő gyakorlattal ezt a feladatot sokkal gyorsabban is meg tudod csinálni. Szerencsére túl vagy a hét leterhelőbb részén, azon, amikor a sok feladat mellett semmire nem jutott időd. Ám, a mai nappal fordul a kocka, s felvállalhatsz bármit, amihez csak kedved van. Ugyan ma is lesz mit csinálnod, ám délután felszabadulsz, szinte hallható, ahogy a teher lepottyan a válladról. Ha van rá mód, akkor osonj el ma idejekorán a munkából!

Szűz
08.23 – 09.22
Kicsit bosszant, amikor szembesülsz, hogy az idősebb korosztály nem érti az internetet, nem tudja pontosan, hogyan használja a közösségi médiát. Ma érdemes néhány idősebb ismerősödnek megmutatnod, mit és hogyan lehet, illik, szabad tenni, és mi az, amit jobb elkerülniük a neten. Szó szerint zavarni fog az, ami ma körülötted zajlik. S hogy mi ez? Béke és csend ölel át. Minden szép és jó? Nincsenek viharfelhők? Hogy lehet ez? Segít a Hold és a Vénusz, hogy egész nap ez a kellemes közeg maradjon meg. Örülj ennek! Sietni nem kell, elég, ha felveszed a neked tetsző ritmust. Becsüld meg ennek a napnak a különleges hangulatát!

Mérleg
09.23 – 10.22
Itt az ideje megvizsgálnod a barátságaidat. Valaki barátnak mutatkozik, de vajon tényleg olyan őszintén áll melletted, mint ahogy mondja? Ma könnyen felfigyelhetsz azokra az emberekre, akik nem az igazi arcukat mutatják. Ma könnyen bepillanthatsz az álarcok mögé, és megláthatod az igazságot. Nincs miért aggódnod, hisz, ha jól körbenézel, szinte mindent a helyén találsz. A dolgaid jól mennek, s a környezetedben lévő emberekkel is megtalálod az összhangot. Harmónia vesz körbe, s ezt mások is érzik, így nem csoda, ha sokan keresik a társaságodat. Hagyd figyelmen kívül, hogy mások miként vélekednek rólad! Csak az számít, hogy Te elégedett légy.

Skorpió
10.23 – 11.21
Van egy ötleted, hogyan leckéztess meg valakit, és hogyan jegyeztesd meg vele örökre, ki a főnök. Na, ez az a terv, amit ma sürgősen el kell felejtened. Örökre. Egyrészt a terved visszafelé sülne el, és te tanulnád meg, hogy ilyet nem kéne tenni. Másrészt te is érzed a szíved mélyén, hogy ez mennyire nem helyes. Egy igen bonyolult, egyben összetett szituációban találhatod magadat ezen a napon. Fontos, hogy ne futamodj meg, hanem inkább lásd meg benne a remek lehetőséget. Talán új kihívások várnak, sőt az is megeshet, hogy nem tudod, melyik oldalról kezdj neki valaminek, ám ma sokak csodálkozására – képes leszel okosan, gyorsan dönteni, majd cselekedni.

Nyilas
11.22 – 12.21
Mintha ma mindenki fél órás késében lenne hozzád képest, de persze az is lehet, te vagy fél órával előbb ott mindenhol. Mindenesetre készülj arra, hogy ezeket a fél órákat hasznosan töltsd el. A mobilod nyomkodása nem számít hasznos tevékenységnek még akkor sem, ha mindenki más nyomkodja a telefonját. Ma nagyon szigorúan mellőzd gondolataidból azt, hogy hibát keresel másokban. A saját életedért Te vagy a felelős, nem a sors, vagy valaki! Egyszerűen csak fogadj el mindent olyannak, amilyen. Tudod, hogy megváltoztatni sok dolgot nem lehet, épp ezért ne az ellenállásra összpontosíts, hanem az alkalmazkodásra. Így sokat okulsz, egyben fejlődsz is!

Bak
12.22 – 01.19
Kicsit csodálkozol, miért olyan feszült, fura mindenki körülötted a mai napon. Ma érdemes felkészülnöd, hogy az emberek nem úgy reagálnak, ahogy szoktak, és arra is, hogy nem azokkal találkozol, akikkel szeretnél. Minden véletlen találkozás áldás lesz ma. Délelőtt szembe kell nézned azzal a ténnyel, hogy vannak emberek, akik gondolkodás nélkül átgázolnak másokon a saját érdekükben, önös céljaik elérése miatt. Zavarni fog, hogy figyelmen kívül hagynak másokat, s még azt is, hogy okoznak-e kárt. Csak mennek előre Amit ma látsz, az nagyszerű példája annak, mit nem szabad csinálnod soha!

Vízöntő
01.20 – 02.18
Fontos, hogy megfigyeld a saját szavaidat, amelyekkel az álmaidról beszélsz. A legjobb az lenne, ha felvennéd a telefonoddal, amikor a barátoknak elmeséled, mi mindent szeretnél megvalósítani az idén. Ha visszahallgatod magad, könnyen felismerheted, milyen tévedésben vagy a céloddal kapcsolatban. 100 százalékon pörögsz, bármit képes vagy megcsinálni, még olyasmire is igent mondasz, amit régen, elutasítottál. Jössz és mész, teszed a dolgod, megállíthatatlan vagy, és a dicséretek sem kerülnek el! Ne bosszantson az, ha mások ma lassabbak nálad, hisz néha épp ugyanezt gondolják rólad a többiek. Most nyugodtan tartsd szem előtt a saját érdekeidet.

Halak
02.19 – 03.20
Ma nincs kedved, hogy sok erőt és energiát tegyél valamibe, ami igazán nagy és megterhelő feladatnak tűnik. Tudod, mi az igazság a nagy és megterhelő feladatokról? Hogy néha nagyobbnak és megterhelőbbnek tűnnek, mint amilyenek valójában. Ez azonban csak akkor válik bizonyossá, ha belefogsz és megcsinálod. Fura, sőt, szinte megmagyarázhatatlan dolgok sora történik meg veled és körülötted. Keresed a miérteket, de nem biztos, hogy hamar megleled ezeket. Úgy érzed magad, mintha csak vaksötétben tapogatódznál? Szereted tudni, mi az ok, hogy megértsd az okozatot? Ám, most lehet, hogy nem keresgélni kellene, hanem elfogadni, hogy a világ változik

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X