Múltbéli karmateremtő cselekedet letisztulása

Múltbéli karmateremtő cselekedet letisztulása

Pénteken a reggeli órákban egzakt a Mars-felszálló Holdcsomópont együttállásnak a Neptunusszal alkotott emelő kapcsolata, és rövid időn belül a Szaturnusszal alkotott szembenállásuk.
A néhány napja érződő hatások most csúcsra járnak. Annak, aki ezt feszültségként, nyugtalanságként élte meg, ebben lesz csúcspont, aki inspirációs kapcsolódásban, nagyon energikus, akár hegyeket is elmozdítani tudó termékenységben, annak pedig ebben. A Neptunusz azonosulást, feloldódást, együttérzést, egységélményt jelképező energiája oldani tudja a feszültséget is, és mély lelki megélésekkel tudja telíteni a termékenységet, a megoldásra való törekvést, vagy akár a felelősségvállalás kérdését is.

A Mars és a Szaturnusz égi helyzetéről már volt szó korábban, a Neptunusz a visszaúszó hal fejének és a Vízöntő jövőbe kiömlő vizének átfedésében van. Azért térünk vissza, hogy tisztuljunk, hogy tisztább jövőt teremtsünk. A visszaúszó hal az egység üzenetével tér vissza, hiszen a fonalával az összegzés, az Egy pontján át a felfelé úszó halhoz kapcsolódik. Valamennyien azonos forrásból származunk, ugyanabból a pontból indulunk ki- szól az üzenet. És mindaddig kell visszatérnünk a Földre, vagy egy adott élethelyzethez, egy adott energiaminőséghez, amíg ezt meg nem értjük és élni nem kezdjük. Vagyis ameddig úgy nem kezdünk viszonyulni egymáshoz, ahogy szeretnénk, hogy hozzánk viszonyuljanak. Ameddig úgy nem szeretjük felebarátunkat, mint önmagunkat.
A tisztázás, tisztítás minden olyan helyzet, kapcsolat, múltbeli karmateremtő cselekedet esetében szükséges, amikor nem így éltünk, cselekedtünk.
A Neptunusz energiája ezeket az összefüggéseket láttatja, érzékelteti velünk, azoknak a helyzeteknek a segítségével, amelyek mélyen megérintenek. Ezek által tudunk most emelő módon kapcsolódni az isteni, örök részünkhöz (Mars égi helyzete) és a fénynemzés feladatát felvállalni, megértve azt, hogy felelősek vagyunk a saját sorsunkért és csakis mi vagyunk felelősek azért. A Mars cselekvésre sarkalló energiája és a valósággal való szembesülés (mit teremtettem? mi az, ami valódi és időtálló érték az életemben? amit annak hiszek, az valóban fontos számomra vagy csupán pótszer, illúzió? stb) által, most lehetőségünk van kiemelkedni egy régóta megkövesedett (Szaturnusz) helyzetből, valamiből, aminek lejárt az ideje, ami már gátol, akadályoz a fejlődésben és a boldogság elérésében. Legyen az akár olyan gyermekkori tapasztalat, amire szükségünk volt, hogy azzá legyünk, akik vagyunk, hogy a feladatainkat felismerjük és elvégezhessük, de amelynek az élményvilágát, a hozzá kapcsolódó érzésekkel és hiedelmekkel már “kinőttük” (a Szaturnusz az érettség bolygója is), már csak korlátoznak a szabad alkotásban. A két bolygó szembenállását és inspirációként való működtetését a Neptunusszal való kapcsolódásuk révén, az ima és a meditáció, a spirituális gyakorlatok emelő hatása oldja és segíti. Ha tehát úgy érezzük, hogy nehezen tartjuk kézben ezeket az energiákat, feszültek és idegesek, ingerlékenyek és harciasak vagyunk, ha úgy érezzük, hogy akadályokba ütközünk, akkor most kiemelten sokat segíthet, ha imádkozunk, meditálunk, vagy egyszerűen egymásra figyelünk, együttérzéssel, segítő szándékkal fordulunk egymás és önmagunk felé is.

Kerüljük az egoból való cselekvést, a túlzott akarást, a határok feszegetését, a kritikát, a túlzásokat, az önvádat, legyünk türelmesek, megfontoltak, előrelátóak, óvatosak, koncentráltak, figyeljünk arra, amivel éppen foglalkozunk. Különösen érvényes ez a vezetésre, szúró-vágó szerszámokkal, tűzzel, forró vízzel való bánásmódra.

Csillagjelek és csillagutak

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X