Napi Tarot üzenet, június 12. szerda: Itt az idő az új terveknek és megvalósításuknak

Napi Tarot üzenet, június 12. szerda: Itt az idő az új terveknek és megvalósításuknak

Energiák a tarot tükrében (VI.12., szerda) – A tiszta gondolatok ideje. Békülések és békés lezárások.

Itt az ideje, hogy letisztítsd a gondolataidat, rendet tegyél odabent, és magad körül is!
Vannak, akik számára azt jelzi ez a lap, hogy állíts fel fontossági sorrendet, és magadat tedd első helyre! Gondoskodj róla, hogy legyen egy szabad órád önmagaddal, a gondolataiddal, s végy elő egy lapot vagy füzetet, s kezdj el írni… Mindent, ami eszedbe jut. Az elintézni valóidat, a rendezésre váró kapcsolataidat, a kérdéses helyzeteidet, a jövőre vonatkozó terveidet. Majd állíts fel egy sorrendet, mi halaszthatatlan, mi fontos. S tervezd meg a lépéseidet.
Azokkal a személyekkel, akikkel haragban voltál, vagy nem is tudod pontosan, hányadán álltok, ülj le vele beszélgetni, ha teheted, vagy hívd fel, vagy ha egyik sem kivitelezhető (már nem él, nagyon messze van, rég nem beszéltetek, vagy egyszerűen nincs bátorságod felhívni), írj neki egy levelet. Kézzel! Írd le benne az érzéseidet, a gondolataidat, és a kérdéseidet. Írd le, mivel bántott meg, és azt is, miért vagy hálás neki. Ahogy haladsz a levéllel, úgy fognak letisztulni benned az érzelmeid, elcsitul a haragod, s eljutsz a megbocsátás és a hála állapotáig.
A levelet nem kell elküldened, egyszerűen égesd el, ha végeztél vele.
Lehetőséged van a békülésre, lélekszinten is. Ezt most az égiek is nagyban támogatják!

Minden olyan ötlet, terv, gondolat, ami benned van, az életre kel, ill. életre kell keltened.

Eljött az ideje az új tervek megvalósításának, vállalkozásod beindításának, az új lehetőségek kapuja nyitva áll előtted, ideje belépned rajta!
Ennek úgymond előfeltétele, hogy elengedd a hezitálást, és bátran, határozottan lépj, cselekedj, s állj ki magadért, az álmaidért, céljaidért. Légy elszánt, de ne vakmerő.
Ha már itt van ez a kard, vedd a kezedbe, és ami hátráltat, ami visszatart, azt egy kardvágással vágd le magadról. Milyen kötelék, kötelékek tartanak még vissza vágyaid beteljesülésétől, céljaid elérésétől? Csapj oda neki!

Használd ki az alkalmat, hogy már nincsenek illúzióid, világosan látod magad előtt a helyzetet és a problémákat. Lehetőséged nyílik fontos felismerésekre, ill. arra, hogy megfontolt, ésszerű és logikus alapon hozd meg döntéseidet.
Hajlamos lehetsz arra, hogy a problémákat elemzésnek vesd alá, és abból vonj le következtetéseket.

Vannak, akik számára egy egyértelmű, világos beszélgetést tartogat a mai nap. Az is lehet, hogy ezt épp Önmagaddal kell megejtened. 😉

Háromszoros Istennő tarot. Saját fotó és magyarázat.

Suttogó Angyal

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X