Aktuális energia: Változás szele, elhozza az átalakulást és a sorsfordítást

Aktuális energia: Változás szele, elhozza az átalakulást és a sorsfordítást

Az igazi korlátáttörés az, hogy amikor diszkomfort érzetem támad nem visszavonulót fújok, nem visszahúzódom a saját kényelmes elképzeléseim odújába, elutasítva, rossznak bélyegezve azt, ami ezt okozta, hanem jó alaposan lelkem mélyére nézek és megkeresem a kellemetlen érzeteim okát ÖNMAGAMBAN. Ahogyan ez a néhány nap is előrevetíti a 2020-ban bepontosodó Szaturnusz-Plútó sorsfordítója nem az egó önvédelmi rendszerét fogja tovább építeni, hanem épp hogy lerombol minden félreértést önmagunkkal és a saját utunkkal kapcsolatban. Tehát lehet nyugodtan ellenkezni, és önsajnálatba menekülni, lehet nyavalyogni és kapkodni a mulandó után.
De az fog igazán nagy áttörést és emelkedést tapasztalni, aki képes önmagával igazán mélyen és őszintén szembenézni, a szintlépésért áldozatot hozni, aminek lejárt az ideje azt elengedni, a múlt börtönéből kitörni, és nem csak filozófálni a változásról, hanem ténylegesen belefektetni a munkát.

A Nap e két planétával szemben halad, a Szaturnusztól közeledik a Plútó irányába, kapcsolódásuk vasárnapra pontosodik be elhozva a rálátást és a cselekvőerőt a szükséges sorsfordító változások meglépéséhez. Ráláthatunk a mély tudatunkban rejlő akadályozó programokra, félelmekre, a mélységeinkben rejlő bennünket mozgató erőkre, melyek felismerése által minőségi átalakuláson mehetünk át, gyökeresen fordíthatunk sorsunkon.

A Szaturnusz és a Plútó együttes erővel hozza el a változást ebben és a következő évben, tehát egyszerre szükséges a kitartó, következetes belső munka és a legmélyebb szintű önfeltárás, a változtatásra való hajlandóság.

Botos Orsolya

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X