Gyógyító öröm csütörtök hajnalra: Minden betegség….

Gyógyító öröm csütörtök hajnalra: Minden betegség….

Minden betegség, feldolgozatlan trauma eredménye.

Minden boldogság, már feldolgozott blokkok felszabadulásának következménye.
Ha ezt felismerjük, mi az ami blokkol, és mi az amit képtelenek voltunk feldolgozni, magunkban az évek során. Akkor kiutat könnyebb lesz megtalálni, egy gödörből.

Ezek a traumák sokszor gyermekkorra vezethetőek vissza, amikor önbizalom, és önértékelés sérül, ami később hatalmas sebeket és hegeket eredményez a lélek legbelső bugyraiban.
Később a párkapcsolati kérdések is terítékre kerülnek, míg az önbizalom – önértékelés nem kerül helyre, kizárólag olyan kapcsolataink lehetnek, amelyben kódolva van a csalódás. Hiszen önmagunkra se vagyunk büszkék.
Ezért én úgy gondolom sokkal mélyebb gyökere van a családi karmának, mint pl. külső, idegen embertől kapunk egy bántást, vagy negatív kritikát. Hiszen rólunk ez lepereg – nincs közel, nincs lelkünkben. Minden fájdalom és betegség a lélek megsebzésének – sérülésének a következménye.
Cél: test-lélek-szellem egységének megteremtése, de ez csak akkor kap zöld utat, ha tisztában vagyunk magunkkal, félelmeinkkel és azokkal negatív élethelyzetekkel, amit most már nem félve hanem kiállva akarunk megoldani. Ha negatív lerombolni és ha pozitív újra és újra felépíteni. Hiszen ego téglái helyére pozitív szeretet kerül, ami a mozgatórugója az életnek, bármilyen emberi kapcsolatnak, legyen az baráti, szerelemi, munkahelyi szál.

A FB oldalunk
https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/
A FB csoportunk
https://www.facebook.com/groups/1259402587513790/
Az instagram elérhetőségünk
https://www.instagram.com/ezoteria_extra/?hl=hu

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X