Heti Segítői üzenetek (Július 15-21.): Minden befektetett energia – hamarosan – megtérül

Megérkeztek a jövő szóló lapok az őrangyal tarot-ból, hogy az üzeneteik a segítségedre legyenek.
Csendesedj el, vegyél néhány mély lélegzetet, és kérd az angyalaid segítségét. Gondolj a téged foglalkoztató kérdésre, vagy arra, hogy szeretnél heti útmutatást kapni. Az angyalaid segítségével válaszd ki a hozzád szóló lapot (balról jobbra 1,2,3), majd hozzászólásban írd meg a döntésed.

1. Az első kártyalap üzenete szerint most minden befektetett energiád, legyen szó időről, pénzről, energiáról, hamarosan meg fog térülni. Biztos lehetsz abban, hogy most nagyon szépen alakítod a jövődet. Ha most el is fáradsz, akkor is gondolj bele abba, hogy minden lépésedet a boldogságodért teszed meg.

2. A második kártyalap üzenete szerint az érzelmi életedben most a bizalomnak kell középpontba kerülnie. Olyan személy van körülötted, aki a legjobbat akarja neked, és teljes mértékben megbízhatsz benne. Azt azonban tudd, hogy ebből akkor lehet boldog kapcsolat, ha mindkét fél beleteszi a megfelelő energiát.

3. A harmadik kártyalap üzenete szerint életednek a hosszú távú jövője ragyogónak látszik. Minden lehetőséget megvan arra, hogy boldogságot teremts magadnak. Magától ez nem tud megteremtődni, viszont ha beleteszed az energiáidat, akkor kétséget kizáróan hosszú boldogságban lesz részed.
csodák világa

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok