Tarts ki!

Tarts ki!

Az elengedés és megújulás folyamata hosszú időt vesz igénybe. Néha évek telnek el, mire a tudásod végre lemegy a szívedbe. Amikor elfogadsz, és tudod, hogy mindez Érted történik.
Ez nem büntetés, sokkal inkább megváltás. Nem kell tovább cipelned a terheket. De ahhoz, hogy végleg megszabadulj tőlük, bátorságra van szükség, hiszen újra szembenézel félelmeiddel. Ez sokszor fájdalmas és ijesztő. A lekünk mélyén nyugvó, sokszor megmagyarázhatatlan rettegések utat törnek maguknak, és egyszercsak szembesülsz velük a fizikai világban. Érezheted azt, mintha nagyító alatt lenne a lelked, és a fizikai világ visszatükrözi Neked!

Tudom, hogy nem könnyű az életed! Tudom, hogy már fáradt vagy, és már sokszor fel akartad adni! Ne tedd!

Inkább változtass a hozzáállásodon! Vedd könnyedén, játékosan, mintha kívülről figyelnéd az eseményeket, tudván, hogy minden Érted történik. Ha görcsölsz, feszengsz, életben tartod a szenvedést. Ne feledd, ez az időszak metanítja Neked azt is, hogy bízz, és tarts ki! Egyszer minden véget ér, a szenvedésed is. Miért ne hagyhatnád el már ma? Attól, hogy kínlódsz, senkinek nem lesz jobb, nem jönnek előbb a megoldások. Így hát nem érdemes. Élvezd az életet, találd meg minden napban azt, ami a szíved megmosolyogtatja! Egyre több jót veszel majd észre! Így nem fog gondot okozni a kitartás, és sokkal hamarabb érsz a nehézségek végére!

Ma megkeresem azt, ami örömet okoz nekem, és elengedem a görcsösségem. Tudom, hogy minden értem történik, így elfogadom a helyzetem, és kitartok a gyógyulásom mellett.

forrás

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu/)

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X